ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιος πανικός – Σενάριο «Ημέρας Τρόμου» την Κυριακή από ISIS

Οι Βρυξέλλες από το πρωί του Σαββάτου βρίσκονται σε συναγερμό έχοντας συγκεκριμένες πληροφορίες για μεγάλο χτύπημα ανάλογο με αυτό που έγινε στο Παρίσι πριν περίπου μία εβδομάδα.

Για τον λόγο αυτό στους δρόμους της πόλης κινούνται στρατιωτικά οχήματα, ενώ σε κάθε δρόμο υπάρχουν ένοπλοι άνδρες του Στρατού και της Αστυνομίας, την ώρα που βρίσκονται άπαντες στο κυνήγι του καταζητούμενου Αμντεσλάμ Σαλάχ, του μοναδικού επιζώντας από τους τζιχαντιστές-τρομοκράτες του Παρισιού. Μάλιστα, από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έκλεισαν όλα τα καφέ και εστιατόρια της βελγικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο, ο συναγερμός τις τελευταίες ώρες έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη. Και αυτό διότι σε ανακοίνωσή της η μυστική οργάνωση «Anonymous» αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει για την Κυριακή μία «Παγκόσμια Ημέρα Τρόμου».

Σύμφωνα με την οργάνωση, οι τρομοκράτες σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μέχρι και 8 επιθέσεις την Κυριακή!

Η Γαλλία, η Αμερική, η Ινδονησία, η Ιταλία και ο Λίβανος φέρονται να είναι οι κύριοι στόχοι τους σύμφωνα με ποστ στο Twitter που έχουν το hashtag #22Daesh #OpParis.

Ανάμεσα στους στόχους είναι οι αγώνες αμερικάνικής επαγγελματικής πυγμαχίας (WWE) που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στην  Philips Arena στην Ατλάντα που συγκεντρώνουν πάντα χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Anonymous έχουν ήδη ενημερώσει για αυτό το χτύπημα και το FBI.

Τα πλοία στην Μάγχη στόχος του Ισλαμικού Κράτους;

Ο τρόμος για το νέο χτύπημα του ISIS πάντως έχει και συγκεκριμένο σενάριο. Πέραν των όσων ισχυρίστηκαν οι Anonymous, η Telegraph τονίζει ότι υπάρχουν φόβοι για την θάλασσα της Μάγχης που χωρίζει την ηπειρωτική Ευρώπη από την Μεγάλη Βρετανία και που, διαμέσου του πορθμού του Καλαί, ενώνει τη Βόρεια θάλασσα με τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Στην Βρετανία θεωρούν ότι τα πλοία που κινούνται στην Μάγχη είναι στόχος, όπως και το παλάτι του Γουέστμίνστερ. Για τα πλοία τονίστηκε ότι η ασφάλεια τους είναι ανησυχητική και θεωρούν αδύναμικο κρίκο τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact