ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Παίρνω τις εταιρείες μου και φεύγω»! Ο «εκβιασμός» της Ελένης Μενεγάκη στους Βαρδινογιάννηδες

Τα τελευταία χρόνια όλοι σχολιάζουν πως, μπορεί η Ελένη να μην σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης των παλιών καλών εποχών, όμως τα φέρνει στον Alpha από τις δεκάδες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και παρουσιάζει στην εκπομπή της.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως είναι και ο άσος στο μανίκι της Μενεγάκη η οποία όσο βλέπει ότι το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα να την κρατήσει, ετοιμάζεται να το χρησιμοποιήσει ως έναν μοχλό «εκβιασμού» τύπου «παίρνω τις εταιρείες μου και φεύγω».

Άλλωστε, ασχέτως με τα όσα γράφονται ή ακούγονται, η Ελένη δεν θέλει κατά βάθος να φύγει από τον Alpha παρότι, όπως μαθαίνουμε, έχει αρχίσει ήδη να αδειάζει το καμαρίνι της, αλλά ταυτόχρονα δεν παύει να έχει απευθείας επαφές με μεγάλα brands.

Από κατσαρόλες και ρούχα μέχρι καλλυντικά, παπούτσια και τρόφιμα. Για την ακρίβεια σε κάποιες περιπτώσεις έχει κονέ απευθείας με μεγάλες πολυεθνικές τις οποίες σκοπεύει να αξιοποιήσει όπως μπορεί στην μετά Alpha εποχή. Εάν, πάντως, πάρει αυτά που θέλει, δεν το κουνάει ρούπι!

Για να δούμε, λοιπόν, πως ακριβώς θα τις αξιοποιήσει αυτές τις επαφές εάν κλείσει γι΄ αυτήν η πόρτα του καναλιού και δεν ανοίξει η πόρτα κάποιου άλλου. Κυριακή κοντή γιορτή…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νεκρό 8χρονο κορίτσι – Βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του!

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, ενώ…

Νέες εξελίξεις για το νεκρό βρέφος: «Μήνυση, φουλ επίθεση…»

Έτοιμοι για μηνύσεις οι γονείς του μωρού σε…

Η Ελλάδα δώρισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Αλβανία

Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών – Η διεθνής κοινότητα συνεισφέρει…

«Ξύλο» στην Τουρκία από τον Μενέντεζ: «Έκανε η Ελλάδα κάτι;» – Ρόμπινσον: «Όχι Γερουσιαστά»

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ είναι ειλικρινής και πολύτιμος…

Έρχεται «ΟΑΕΔ για μετανάστες» για να αναλάβουν χωράφια σε όλη την Ελλάδα

Σχέδιο για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων…
contact