ΔΙΑΦΟΡΑ

11 πανέμορφες διακοσμητικές ιδέες για τα Χριστούγεννα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές ιδέες έρχονται για να φέρουν την όμορφη αυτή γιορτή στο εσωτερικό των σπιτιών. Από φωτάκια και επιτραπέζιες διακοσμητικές συνθέσεις, μέχρι κεριά και κουκουνάρια, το σίγουρο είναι πως μια καλή διακόσμηση θα κάνει τον χώρο σας πιο ζεστό και φιλόξενο.

δείτε 11 διακοσμητικές ιδέες που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας!

Εμπνευστείτε από αυτά τα διακοσμητικά γλαστράκια-κεριά και δημιουργήστε τη δική σας σύνθεση που θα τοποθετήσετε σε κάποιο εμφανές σημείο του σπιτιού.

Μια απλή λευκή κανάτα, με μερικά κλαδιά και 2-3 στολίδια θα δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο, ιδανικό για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο.

Μερικά κλαδιά από έλατο μέσα σε μια αυτοσχέδια ξύλινη γλάστρα θα δημιουργήσουν μια απόλυτα γήινη σύνθεση, ιδανική για οποιονδήποτε χώρο.

Τα στικ κανέλλας μπορείτε να τα προμηθευτείτε πολύ εύκολα. Μπισκοτάκια θα φτιάξετε ούτως ή άλλως. Τι θα λέγατε να τα συνδυάσετε σε ένα πιάτο για μία… γευστική διακοσμητική σύνθεση σαν αυτή;

Φτιάξτε το δικό σας diy αρωματικό κερί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βάλετε μερικά στικ κανέλλας γύρω από κάποιο κερί και να τα στερεώσετε με ένα σπάγκο. Παίξτε με τα χρώματα των επίπλων και μεταφέρετέ τα στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ με το λευκό και το κόκκινο.

Τι θα λέγατε για ένα αυτοσχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κρεμάστρες που θα διακοσμήσει τους τοίχους σας; Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και φωτάκια!

Μην αφήσετε την κουζίνα σας παραπονεμένη! Μικρά διακοσμητικά αντικείμενα σαν αυτά αρκούν για να φέρουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Να ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο: σε ένα αλουμινένιο κουβαδάκι βάλτε μερικά κλαδιά και κρεμάστε πάνω τους τα αγαπημένα σας στολίδια. Φυσικά μην ξεχάσετε το γιορτινό τραπέζι! Μερικά κλαδάκια από έλατο σε συνδυασμό με χρυσές κορδέλες και κεριά θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το χριστουγεννιάτικο γεύμα σας! Τέλος, γιατί να μην διακοσμήσετε και τον καφέ σας; Με 3 marshmallows και λίγη φαντασία μπορείτε να φτιάξετε έναν πανέμορφο και… πεντανόστιμο χιονάνθρωπο! spirossoulis.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact