ΚΟΣΜΟΣ

Πανηγύρια Τραμπ σε εθνικό δίκτυο: «Όλα αυτά ήταν μαλ@κίες»

Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Αμερικανό πρόεδρο που έχει «εκτροχιαστεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι πέρασε «μια τρομερή δοκιμασία» με τη διαδικασία παραπομπής του, την οποία ενορχήστρωσαν, σύμφωνα με τον ίδιο, «πολύ ανέντιμοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι», την επομένη της αθώωσής του από τη Γερουσία.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, η οικογένειά μου, η σπουδαία χώρα μας και ο πρόεδρος σας πέρασαν μια τρομερή δοκιμασία από ορισμένους πολύ ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους» είπε ο Τραμπ.

Οι αντίπαλοί μας «έκαναν το αδύνατο για να μας καταστρέψουν και να λαβώσουν τη χώρα» υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος παρουσία θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών στην Ουάσιγκτον, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη χθεσινή ψηφοφορία.

Οι Δημοκρατικοί «γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι κακό, όμως προτάσσουν τα συμφέροντά τους πριν από εκείνα της σπουδαίας χώρας μας», την ώρα που η Γερουσία, όπου επικρατούν οι Ρεπουμπλικανοί, «είχε τη σοφία, το ηθικό σθένος και τη δύναμη να κάνει ό,τι γνώριζε πως είναι δίκαιο» συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους για να δικαιολογήσουν τις άσχημες ενέργειές τους. Ούτε μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε “προσεύχομαι για εσένα”, όταν γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει» συμπλήρωσε, ρίχνοντας τα βέλη του προς την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, που είναι καθολική στο θρήσκευμα και η οποία έσκισε, την Τρίτη, το αντίγραφό της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους.

«Τόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν και δεν μπορούμε να το ανεχθούμε αυτό για αυτό ακριβώς θα μιλήσω λίγο αργότερα από τον Λευκό Οίκο» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Εισερχόμενος στην αίθουσα, ο δισεκατομμυριούχος κρατούσε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας USA Today, όπου στο πρωτοσέλιδο δέσποζε η λέξη «Αθώος».

«Δεν είναι μια ομιλία, δεν είναι μια συνέντευξη Τύπου αυτή. Είναι μια γιορτή!», είπε στην αρχή της ομιλίας του.

Με την αλαζονεία και την ειρωνεία για τους πολιτικούς του αντιπάλους να φωτίζει το πρόσωπό του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε επίσης: «Έχω κάνει λάθη στην ζωή μου, το παραδέχομαι, αλλά ποτέ ηθελημένα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό», είπε και έδειξε το πρωτοσέλιδο της Washington Post με τίτλο: «Ο Τραμπ αθωώθηκε».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν χαρίστηκε στον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μίλερ που ερεύνησε την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

«Πρώτα ασχολήθηκαν με την Ρωσία», είπε επαναλαμβάνοντας τρεις φορές την λέξη αυτή και προσθέτοντας: «Όλα αυτά ήταν μαλ@κίες».

Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει «εκτροχιαστεί»

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε πως προσεύχεται βαθιά για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει «εκτροχιαστεί» με γνώμονα το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τις αμερικανικές αξίες.

Η Νάνσι Πελόζι είπε για μια ακόμη φορά ότι προσεύχεται για τον Τραμπ, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ σε ένα ετήσιο πρωινό γεύμα, όπου είπε πως δεν του «αρέσουν οι άνθρωποι που λένε ‘προσεύχομαι για σένα’ όταν ξέρουν ότι δεν το κάνουν στα αλήθεια».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact