ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Παρά την ένταση με τους Τούρκους, ξανά το Survivor στις Ελληνικές οθόνες

Συνεχίζεται η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για πέμπτη συνεχή χρονιά

και με οριστική συμφωνία επαναφοράς του Survivor στις αρχές του 2021. Το deal οριστικοποιήθηκε σε πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου με τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από πολύμηνη απουσία στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγές αναφέρουν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν η Acun Medya που επέμενε για το Survivor αλλά ο ίδιος ο ΣΚΑΪ, καθώς επιθυμούσε την επαναφορά του ριάλιτι στο πρόγραμμα του Ιανουαρίου. Τα στελέχη του σταθμού θεωρούν ότι το ριάλιτι “ξεκουράστηκε” επαρκώς ώστε να επανέλθει, ενώ, αν δεν υπάρξουν εμπόδια για να ταξιδέψει εκεί η ελληνική αποστολή, αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς λύσεις εν μέσω κορονοϊού λόγω της απομόνωσης, όπως έγινε και με το φετινό τουρκικό Survivor το οποίο συνέχισε κανονικά εν μέσω παγκόσμιας καραντίνας μέχρι τον τελικό πριν από λίγες ημέρες.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα βγαίνει στον αέρα με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, ενώ ενδέχεται να οδηγήσει σε αναμόρφωση της prime time ζώνης. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα πάρει τη θέση του ‘Big Brother’ στις 11 το βράδυ ή αν θα υπάρξει ανακατάταξη με τις ‘8 λέξεις’.

Σχετικά με το τεταμένο κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το αν αυτό επηρεάζει τη συνεργασία του σταθμού με την τουρκική εταιρεία παραγωγής, πηγές από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι και τότε που υπήρξε αρνητικό κλίμα με τους Αμερικανούς δεν σταμάτησε κανείς να βλέπει ταινίες του Χόλιγουντ.

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ προχωρά σε νέο ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821. Το κανάλι σχεδιάζει ένα ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται με επικό τρόπο και με ακαδημαϊκή τεκμηρίωση τα γεγονότα της Επανάστασης, δίνοντας έμφαση στους ήρωες Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Γεώργιο Καραϊσκάκη και Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Την παραγωγή θα αναλάβει η JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη, ενώ δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπάρχει παρουσιαστής.

Πηγή: Reallife

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact