ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στη Σπάρτη: Μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε φωτορεπόρτερ σε αγώνα motocross

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημάδεψε τη διοργάνωση του «5ου αγώνα motocross Νοτίου Ελλάδος» που διεξήχθη την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στη Σπάρτη, όταν μοτοσικλέτα, εκτός τροχιάς, έπεσε πάνω σε φωτορεπόρτερ.

Πρόκειται για τον γνωστό φωτογράφο/φωτορεπόρτερ-οπερατέρ και συνεργάτη του IONIAN TV Τάκη Κούρο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σπάρτης με πολλαπλά κατάγματα.

Η στιγμή του ατυχήματος, που σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά πριν από τις 3 μεσημέρι της Κυριακής, στη διάρκεια του 2ου γύρου των αγώνων, έχει αποτυπωθεί σε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον ίδιο, αφού ο Τάκης Κούρος βρισκόταν στο σημείο για την κάλυψη των αγώνων. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη στιγμή στεκόταν ανάμεσα σε συναδέλφους του, περιμένοντας να καταγράψει δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μηχανής εκτελούσε άλματα και για άγνωστο λόγο βγήκε εκτός της πορείας, με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός διαδρομής και να προσγειωθεί πάνω στον άτυχο φωτορεπόρτερ, ο οποίος υπογραμμίζεται ότι βρισκόταν εκτός της πίστας.

Όπως δηλώνει ο Τάκης Κούρος στον «Λακωνικό Τύπο», κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. «Στεκόμουν εκτός πίστας, δίπλα στον συνεργάτη μου, πολύ κοντά σε άλλον συνάδελφο και στον δήμαρχο. Η μηχανή θα μπορούσε να χτυπήσει οποιονδήποτε από εμάς», σχολιάζει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα. Διακρίνεται στο βάθος η πεσμένη μηχανή

Αυτό που τον προστάτεψε από τα χειρότερα ήταν το γεγονός ότι, όσο περίμενε για τις δηλώσεις, είχε σκύψει για να τραβήξει μερικά ακόμα φωτογραφικά κλικ. «Θυμάμαι μόνο μια μηχανή στον αέρα να έρχεται προς το μέρος μου και ότι πρόλαβα να γυρίσω τον κορμό μου προς το έδαφος», αναφέρει.

Μέρος των τραυμάτων που υπέστη ο Τ. Κούρος

Σοκαρισμένοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ανέλαβε διασώστης που βρισκόταν στο χώρο. Όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, ο Τάκης Κούρος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στην ωμοπλάτη, στα πλευρά και στο στέρνο, ενώ η αποκατάστασή του απαιτεί την παρέλευση αρκετών μηνών.

Πηγη:lakonikos

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact