ΕΛΛΑΔΑ

«Πάρε 150 εσύ»: Η ταρίφα, η 25χρονη αρχηγός και τα θύματα

Σε μια από τις συνομιλίες που είχαν τα θύματα μεταξύ τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εμφαίζονται να έχουν μετανιώσει που παρασύρθηκαν από την «εγκέφαλο» του κυκλώματος, την 25χρονη «Μαρία» που κατηγορείται ότι ψάρευε πελάτες και πήγαινε σε ραντεβού κάποια από τα ανήλικα θύματά της, παίρνοντας μέχρι και 100 ευρώ.

Συγκεκριμένα η «Φ», θύμα του κυκλώματος γράφει σε φίλης της: «Ανησυχώ, δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η… (25χρονη) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με τον…. και δες που καταντήσαμε ρε μπρο…». Τότε, η φίλη της, της απάντησε: «Εσύ φταις»…

Οι συνομιλίες των θυμάτων του κυκλώματος με την 25χρονη

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, οι συνομιλίες ανάμεσα σε ένα από τα θύματα του κυκλώματος με την μαστροπό είναι αποκαλυπτικές:

25χρονη: – Πάρε 150 εσύ, 150 πες της

Ανήλικη: Ρε φίλε και εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο, γιατί έτσι;

25χρονη: Σου απάντησε η …;

Ανήλικη: Αν είναι να πάω σε άλλους που δεν μου ζητάνε

Σε άλλη συνομιλία λένε:

Ανήλικη: Μισά – μισά, εσύ βγάζεις 100 έτσι

25χρονη: Εγώ δεν έχω φίλες και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ στα … μου, αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά, αν είχα και εγω γονείς ενταξέι

Ανήλικη: Ναι απλά αν είναι να μείνω με 50 ευρώ και να έχεις εσύ 100…

25χρονη: – Εγώ με αυτά τρώω, αν δεν έχω και αυτά δεν τρώω καν και το ξέρεις!

Πάντως, η 25χρονη αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι ανήλικες ήθελαν να έχουν μια καλή ζωή. Από την πλευρά της, ωστόσο, η 21χρονη αδερφή της 16χρονης που αποκάλυψε το κύκλωμα, υποστήριξε: «Έβλεπα συνομιλίες με άτομα που της ζητούσαν ραντεβού σε ξενοδοχείο. Ανησύχησα…». Αυτά τα μηνύματα την έκαναν να απευθυνθεί στους αστυνομικούς και να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του κυκλώματος μαστροπών.

Η ταρίφα των ραντεβού

Η αμοιβή για τις ανήλικες, για κάθε ερωτική συνεύρεση ήταν από 200 έως 400 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα.

Η 25χρονη μαστροπός έπαιρνε, όπως αποκάλυψε η μητέρα του θύματος, από 50 έως 100 ευρώ από κάθε κοπέλα, και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού. Σε άλλες περιπτώσεις η μεταφορά των κοριτσιών στις ερωτικές συνευρέσεις, γινόταν με ταξί και ΙΧ αυτοκίνητο.

Η 25χρονη προαγωγός, είχε προσεγγίσει τις επτά φίλες και τις εξωθούσε στη πορνεία, τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2023.

Το τμήμα προστασίας Ανηλίκων, την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησε στην πλατεία Αττικής, την Ομόνοια, το Βύρωνα και το Αιγάλεω, συνέλαβε την 25χρονη αρχηγό, την 21 ετών συνεργό της, και τους δύο οδηγούς που μετέφεραν τις ανήλικες στα ραντεβού. Έξι άτομα κατηγορούνται για την υπόθεση, ανάμεσά τους και τέσσερις πελάτες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact