ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας

Ερευνα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», θα πραγματοποιήσουν εισαγγελικές αρχές έπειτα από καταγγελίες.

Οι αξιόποινες πράξεις που αναμένεται να διερευνηθούν περιλαμβάνουν ακόμη και προμήθειες του νοσοκομείου. Ο σχετικός φάκελος έχει διαβιβαστεί από τον απερχόμενο διοικητή της 6ης ΥΠΕ ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας το υπουργείου Υγείας.

Προηγουμένως υπάλληλου του νοσοκομείου ειχε προβεί σε καταγγελίας για τα όσα συμβαίνουν στους χώρους του νοσοκομείου ενώ είχε διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση. Ωστόσο, μόλις λίγο καιρό αργότερα ο υπάλληλος που πραγματοποίησε την καταγγελία μετακινήθηκε στην 6η ΥΠΕ, ενώ όσον αφορά τον διοικητικό υπάλληλο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει την ΕΔΕ μετακινήθηκε σε άλλο νοσοκομείο της περιοχής με αποτέλεσμα η ΕΔΕ να μπει στο αρχείο.

Μάλιστα, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου στο γεγονός ότι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου πού ήταν διοικητής της 6ης ΥΠΕ είναι γνώστης της κατάστασης και οφείλει διεξοδικά να φροντίσει έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση στο θέμα. Σε συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων της περιοχής με τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό ο οποίος μετέβη στην Πάτρα, φαίνεται να του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το νοσοκομείο, ζητώντας η υπόθεση να λυθεί διεξοδικά.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ότι ο διοικητικός υπάλληλος που είχε αναλάβει την επίμαχη ΕΔΕ και ο οποίος μετακινήθηκε προτού την ολοκληρώσει, όταν είδε πρώην συναδέλφους του από το νοσοκομείο απευθυνόμενος σε αυτούς είπε: «Εσείς εκεί στο Ρίο να προσέχετε γιατί έχετε και ορισμένα λαμόγια».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact