ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Persona non grata» για τον Πύργο ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας

Ορυμαγδό εξελίξεων και αντιδράσεων προκάλεσαν οι «εμπρηστικές» αναφορές του δημάρχου Σπάρτης Π. Δούκα προς τον τέως –πλέον– υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, για όσα εκτυλίχθηκαν με τις αποζημιώσεις μετά τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

Θέση για τον σάλο που ξέσπασε πήρε και ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον Π. Δούκα. Σε ανάρτησή του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο δήμαρχος Σπάρτης αποτελεί πλέον «persona non grata» για την πόλη του Πύργου, ενώ δεν δίστασε να παροτρύνει τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Ηλείας να διακόψει τη συνεργασία με τον Δ. Σπάρτης για τη μεταφορά των απορριμμάτων του λακωνικού δήμου στην Τριανταφυλλιά, όπως έχει συμφωνηθεί εδώ και λίγες ημέρες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνακόπουλος έγραψε: «Ανεπιθύμητος στην Ηλεία ο δήμαρχος Σπάρτης, μετά τα όσα είπε χλευάζοντας τους Ηλείους και προσβάλλοντας βάναυσα τα θύματα των φονικών πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία. Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Λυμπέρης πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία με τον δήμαρχο Σπάρτης και να σταματήσει κάθε μεταφορά στερεών απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά».

«Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και προσβολής νεκρών και καταστάσεων»

Επιπλέον, ο δήμαρχος Πύργου εξαπέλυσε νέους μύδρους μιλώντας στο Best Tv: «Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και προσβολής νεκρών και καταστάσεων.

Αυτοί οι μεγαλοσχήμονες, γαλαζοαίματοι, άνθρωποι του συστήματος, καταλαβαίνεις πόσο ανύπαρκτο ήθος έχουν και πόσο χοντρόπετσοι είναι… Ας τα δει ο λαός…», τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος, που προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, καθώς «εδώ έχουν ειπωθεί πράγματα… Είπαν πως ήρθαν και μοίραζαν τσάντες με λεφτά… Είναι αδίκημα αυτό… Με τι λεφτά, μαύρα; Εξαγόραζαν ψήφους;», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρώτος δημότης Πύργου.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact