ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

''Πέθαναν'' τον Παντελή Καναράκη!

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» λέγεται η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» και κάποιοι είπαν να «σκοτώσουν» τον Παντελή Καναράκη!

Η μακάβρια είδηση, που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, ανέβηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από συγκεκριμένο blog, όμως γρήγορα διαψεύστηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό, που ανακοίνωσε ότι ζει και βασιλεύει!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κάτω Παρτάλι», που δεν έφυγε ευτυχώς… για τον «κάτω κόσμο», αντιμετώπισε την άθλια ανάρτηση με ψυχραιμία, χαρακτηρίζοντάς την ανοησία: Η μακάβρια ανάρτηση«Πώς αντιδράει κανείς σε κάτι τέτοιο; Γιατί η ανοησία δεν έχει πολλούς τρόπους αντιμετώπισης. Μάλλον με τα χρόνια μεγάλωσε το χιούμορ μου ή η αναισθησία μου ή και τα δύο. Οπότε με τη σειρά μου να σας ενημερώσω απλά ότι ζω».

Η άθλια φάρσα κάποιων ανεγκέφαλων χρηστών του διαδικτύου αναπαράχθηκε στο facebook με τον ακόμη πιο τραγικό τίτλο «Δυστυχώς ο Παντελής Καναράκης πέθανε ξαφνικά». Το κινητό τηλέφωνο του σόουμαν πήρε «φωτιά» από φίλους και γνωστούς, ακόμη και από το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή.

Στο διαδίκτυο είναι συχνό το φαινόμενο ανώνυμες αναρτήσεις να «πεθαίνουν» Ελληνες καλλιτέχνες, κυρίως σε τροχαία δυστυχήματα. Θύματά τους υπήρξαν κατά καιρούς η Δέσποινα Βανδή (2015), ο Κύπριος ηθοποιός του «Μπρούσκου» Μαρίνος Κονσόλος (2014), ο Μάρκος Λεζές (2013), ο Νότης Σφακιανάκης (2012), ο Παντελής Παντελίδης (2012), ο Πάρης Σκαρτσολιάς (ο μικρός Μανωλάκης στη σειρά «Το καφέ της Χαράς»), ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick-box Μιχάλης Ζαμπίδης (2011) αλλά και ο Κώστας Τσάκωνας με τον Αντώνη Βαρδή, πολύ προτού χάσουν τη μάχη με τον θάνατο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact