ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Συντετριμμένη είναι τις τελευταίες ώρες η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6/2022 έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο ναύαρχος του πολεμικού ναυτικού πάλευε με την επάρατη νόσο για πολύ καιρό αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Στο πλευρό του όλο αυτό τον καιρό ήταν συνεχώς η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της επιχειρηματία. Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ και παντρεύτηκαν την 1 Ιουνίου του 2011. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ανάμεσα στους 100 καλεσμένους που είχε το ζευγάρι ήταν η Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής και πολλοί άλλοι celebrities.

Ήταν ένας γάμος ιδιαίτερος και πολύ εντυπωσιακός, καθώς ακολουθήθηκε το εθιμοτυπικό του πολεμικού ναυτικού κατά γράμμα. Δέσποινα και Γιάννης Κοντούλης έλαμπαν ντυμένοι στα λευκά, ενώ περνούσαν κάτω από την αψίδα που σχημάτισαν τα ξίφη των συναδέλφων (πλοίαρχοι του Π.Ν) του ναυάρχου.

«Είμαι επιχειρηματίας και κάνω κουμάντο στην επιχείρησή μου, μόλις τα πόδια μου μπουν στο σπίτι, εκεί κάνει κουμάντο ο Ναύαρχος», είχε εξομολογηθεί για τον αγαπημένο της η επιχειρηματίας.

Το 2018, στην επέτειο για τα 10 χρόνια σχέσης τους, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς καταφέρνουν με τον αγαπημένο της να κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους.

«10 χρόνια! Αυτός ο Έρωτας καλά κρατεί… », είχε γράψει η Δέσποινα Μοιραράκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που είχε τότε δημοσιεύσει προσθέτοντας πως ξύπνησε αγκαλιά με αυτό το υπέροχο μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα. Οι εκπλήξεις, τα δώρα και οι εκδηλώσεις αγάπης δεν έλειπαν ποτέ από τη σχέση τους κι αυτός ήταν ένας τρόπος για να διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact