ΔΙΑΦΟΡΑ

Πως να πετύχετε το τέλειο ροζ και παστέλ χρώμα στα μαλλιά σας

Τα beauty trends έρχονται και φεύγουν με ταχύτατους ρυθμούς αλλά απ’ ότι φαίνεται η τρέλα με τα ροζ μαλλιά και τις technicolor αποχρώσεις ήρθε για να μείνει. Οι περισσότερες celebrities έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις με εκκεντρικές αποχρώσεις στα μαλλιά τους από candy-floss pink, σε pale peach και rose-gold ή τις πιο φρέσκες τάσεις lavender, pale silver και mint.

Η expert colorist Nicola Clarke με έδρα το Λονδίνο λέει: “Νομίζω ότι είναι το trend της εποχής επειδή είναι ένα είδος διασκεδαστικού statement, και οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να το χαρούν”. Μπορεί επίσης να είναι προσωρινό για αυτό και είναι μία εύκολη απόφαση.

Η Clarke, υπεύθυνη για το χρώμα των μαλλιών της Kate Moss, της Cate Blanchett και της Margot Robbie, μας προειδοποιεί να αποφύγουμε τα πολύ φωτεινά, έντονα χρώματα. “Για μένα, τα μαλακότερα ροζ και τα ροδακινί είναι πιο μοντέρνα. οι φθορίζουσες και υπερβολικά έντονες αποχρώσεις φαίνονται κακόγουστες και uncool”.

Μία καλή βάση είναι το κλειδί, σύμφωνα με τον Joe Martino, του Salon Orlo της Νέας Υόρκης. Δεδομένου ότι τα καλύτερα παστέλ πετυχαίνουν στις πιο ανοιχτές και ξανθές αποχρώσεις μαλλιών, μην δοκιμάστε αυτήν την τάση εάν τα μαλλιά σας είναι σκούρα. “Το πιο δύσκολο μέρος της όλης διαδικασίας είναι να ανοίξουν τα μαλλιά όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα”, λέει ο Martino, “έτσι ώστε το τελικό χρώμα να είναι ομοιόμορφο και να μην εμφανίζει μπαλώματα και διχρωμίες”. Το ξεθώριασμα του χρώματος είναι αναπόφευκτο, αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ευνοϊκά.

Πρόσφατα ανέλαβε την κόμμωση της πρώην στιλίστριας Lori Goldstein και της προσέφερε ένα υπέροχο peach rose gold. “Το μεγάλο επίτευγμα για μένα, είναι ότι ξεκινάει ροζέ και ξεθωριάζει σε ένα γλυκό ροδακινί, οπότε είναι οκ μέχρι το επόμενο ραντεβού μας”, λέει ο Goldstein. “Συνδυάζεται επίσης τέλεια με την γκρίζα ρίζα μου”, προσθέτει η ίδια η Lori.

Το τέλειο ροζ είναι δύσκολο να επιτευχθεί και είναι πραγματικά δύσκολο και ακριβό να διατηρηθεί, λέει ο Martino. Έτσι, πολλοί πελάτες του – συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Sienna Miller- επιλέγουν περιστασιακά color washes που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στο σπίτι, καθώς εφαρμόζονται στο λούσιμο και χαρίζουν την pop διασκέδαση του προσωρινού χρώματος. Υπάρχουν πολλά spray, σαμπουάν με χρώμα καθώς και glosses που προσφέρουν μία προσωρινή παστέλ απόχρωση στα μαλλιά σας ή τουλάχιστον διατηρούν και προστατεύουν την δουλεία που έκανε ο ειδικός στο κομμωτήριο.

marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact