ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια λένε εύκολα το σ’αγαπω και ποια το εννοούν!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι από τους πρωταθλητές της βεβαιότητας και άμα, μετά από πολλή περίσκεψη και ζύγιασμα, σου ξεφουρνίσει αυτό το περίφημο «σε αγαπώ», μπορείς να το καταπιείς αμάσητο, χωρίς να ανησυχείς μήπως σου σταθεί στον λαιμό. Δεν θα το πει ούτε εύκολα αλλά ούτε επιδέξια, γιατί όλα αυτά τα γλυκερά του φέρνουν και μια κάποια αμηχανία. Αλλά αυτό ίσως του δίνει και μεγαλύτερη βαρύτητα. Δηλαδή, ο λόγος του συμβόλαιο, που λένε, και δεν θα το ανακαλέσει παρά και πάλι μετά από καιρό, βασανιστική σκέψη και εξαντλημένη υπομονή, στον βαθμό που η σχέση αποδείχθηκε κατώτερη των (υψηλών γενικά) προσδοκιών του.

Ζυγός

Για τον Ζυγό, ένα μεγάλο μέρος της ομορφιάς μιας σχέσης είναι ότι έχει κάποιον για να ανταλλάσσει γλυκόλογα και τρυφερές χειρονομίες. Έτσι, με το που θα του προκύψει το βαθύτερο αίσθημα, θα το κοινοποιήσει αμέσως και χωρίς περιστροφές. Τώρα, το ερώτημα είναι αν το εννοεί κιόλας. Γιατί είναι κατά βάση ερωτευμένος όχι μόνο με εσένα, αλλά και με τον ίδιο τον έρωτα, και καθώς έχει και μια δόση ναρκισσισμού, το «σ’ αγαπώ» του μπορεί να κρύβει κι ένα «αλλά περισσότερο αγαπάω εμένα, που σ’ αγαπώ». Πάντως, όχι πως αυτό θα κάνει σπουδαία διαφορά στην κατάσταση. Κι έτσι μια χαρά θα τα πάτε.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι τύπος του «κρύβε λόγια» και ήδη το να σου πει ότι σ’ αγαπά είναι από μόνο του μεγάλη υπόθεση. Για την ακρίβεια, θα το χρησιμοποιήσει σαν… password για να αποσπάσει από μέρους σου πολλαπλάσιο αριθμό ερωτικών εξομολογήσεων, για να είσαστε πάτσι, με τη δική του ιδιαίτερη λογική. Το καλό μαζί του είναι ότι, άμα το λέει, το εννοεί στις περισσότερες περιπτώσεις, οπότε από αυτή την πλευρά μπορείς να μείνεις ήσυχος. Θα βρίσκεται στο πλευρό σου όσο καιρό το θέλεις. Βέβαια μπορεί και να βρίσκεται ακόμα κι όταν δεν θέλεις, αλλά ας μην προτρέχουμε και σας βασκάνουμε, ακόμα δεν ξεκινήσατε.

Τοξότης

Άκουσες καλά; Είσαι βέβαιος ότι ένας Τοξότης εκστόμισε αυτές τις λέξεις; Και δεν ήταν μεθυσμένος, μαγεμένος, μαστουρωμένος ή γενικά σε μια κατάσταση που να έχει το ακαταλόγιστο; Δεν του είχες κολλήσει ένα πιστόλι στον κρόταφο; Ήταν νηφάλιος και με πλήρη συναίσθηση; Ε, τότε μπράβο, έζησες μια εμπειρία που λίγοι την έχουν. Να την αφηγείσαι και στα εγγόνια σου, που μπορεί να προκύψουν από αυτό το άτομο, μπορεί και όχι, οπότε μην το δένεις και κόμπο. Ένας φιόγκος είναι προτιμότερος, που λύνεται και πιο εύκολα, για να μην αισθανθεί το πρόσωπο ότι παραδεσμεύτηκε και ξυπνάνε μέσα του οι τάσεις φυγής.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact