ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια λένε εύκολα το σ’αγαπω και ποια το εννοούν!

Είναι από τα ερωτήματα που βρίσκονται στο μυαλό κάθε γυναίκας κυρίως.

Το εννοεί το «σ’ αγαπώ» που μου λέει;

 

Κριός

Ένα τόσο ενθουσιώδες άτομο όπως ο Κριός, μπορεί πολλά να πει πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής και μετά… να του περάσει. Σε αυτά περιλαμβάνεται και η όποια ερωτική δήλωση, άρα καλά θα κάνεις κι εσύ να κρατηθείς στο stand-by και να μην κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια. Με αυτό δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια του Κριού σου, το αντίθετο μάλιστα, πολλά μπορείς να τον πεις, αλλά όχι ψεύτη. Απλώς στη φύση υπάρχουν έντομα που ζουν μόνο μια μέρα και στον ζωδιακό ζώδια, που ερωτεύονται για μια βδομάδα. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Απλώς, ξαναρώτα τον σε τακτά χρονικά διαστήματα, καλού-κακού.

Ταύρος

Υπάρχει αυτό το ωραίο τραγουδάκι που λέει «πες μου μια λέξη… κοντεύει πια να φέξει… αυτή τη λέξη που ’χει στα χείλη μπλέξει… και δεν τολμάει να βγει». Ε, από κάποιον Ταύρο είναι εμπνευσμένοι οι στίχοι, που μέχρι να το πει το πολυπόθητο «σ’ αγαπώ», τον έσκασε τον άνθρωπο. Έτσι κι εσύ, θα φτύσεις αίμα για να το ακούσεις. Αλλά αν σου το πει, αυτό είναι το καλό της ιστορίας, δύσκολα θα το πάρει πίσω. Θα το εννοεί με την καρδιά του. Είναι μια επιβεβαίωση ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και σπεύδε βραδέως.

Δίδυμοι

Το είπε; Ζήτα το και γραπτώς, για σιγουριά. Γιατί ο Δίδυμος δεν το ’χει και σε πολύ, αν για οποιοδήποτε λόγο επικαλεστείς στο μέλλον αυτή του τη δήλωση, να σε ατενίσει με αθώα έκπληξη διερωτώμενος: «Εγώ σου είπα τέτοιο πράγμα; Πότε;». Γι’ αυτό καλό είναι να καταγράψεις στο μυαλό σου τόπο, ώρα και τι ειπώθηκε πριν και μετά από αυτό. Αν του παραθέσεις τις λεπτομέρειες μπορεί και να θυμηθεί αυτό, που τόσο έντεχνα ίσως να φρόντισε να «ξεχάσει». Να θυμάσαι κάτι: Ωραίος τύπος ο Δίδυμος και μαζί του δεν βαριέσαι ποτέ, γιατί η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Μερικές όμως όχι πάντα ευχάριστες.

Καρκίνος

Αν ο Καρκίνος σου είπε ότι σ’ αγαπάει, το εννοεί. Κι αν δεν το εννοεί ακόμα, θα το εννοήσει λίαν συντόμως. Δηλαδή μπορεί να το πει κάπως πρόωρα, αλλά το διαισθάνεται πως βρίσκεται καθ’ οδόν, οπότε γιατί να περιμένουμε; Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το κλίμα και τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να δυσπιστείς απέναντί του. Αρκεί να δυσπιστεί ο ένας, εκείνος δηλαδή, που έχει ένα θεματάκι στο να πιστέψει τις δικές σου ερωτικές διαβεβαιώσεις. Εσύ χαλάρωσε και απόλαυσέ το, έτσι κι αλλιώς ο Καρκίνος είναι από τους τύπους που προτιμούν να μένουν στις σχέσεις παρά να φεύγουν.

Λέων

Ο Λέων είναι σοβαρό άτομο και δεν πετάει κουβέντες στον αέρα. Ιδίως αν πρόκειται για μια τέτοια δήλωση, με την οποία παραχωρεί την καρδιά του, ότι πολυτιμότερο δηλαδή, θα την κάνει με απόλυτη συναίσθηση και θα την ντύσει με μεγάλη επισημότητα. Αυτά μάλλον αρκούν για τον αποδέκτη της ερωτικής εξομολόγησης, που αν μάλιστα είσαι εσύ, θα πρέπει να νιώσεις εξαιρετικά τιμημένος. Από όλα αυτά συνάγεται ότι κάθε αμφισβήτηση είναι απαγορευμένη και μη διανοηθείς καν να ζητήσεις περαιτέρω διαβεβαιώσεις. Όχι απλώς φωναχτά, που αυτό δεν το συζητάμε καν, αλλά ούτε μέσα στο φτωχό μυαλό σου. Δέξου το και πες κι ευχαριστώ.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact