ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια λένε εύκολα το σ’αγαπω και ποια το εννοούν!

 Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θεωρεί ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σε αντίθεση με τις πράξεις που αυτές, μάλιστα, δείχνουν τα αληθινά συναισθήματα. Έτσι, το «σ’ αγαπώ» συγκαταλέγεται στα ευκόλως εννοούμενα που παραλείπονται, εφόσον σου το φανερώνει η συμπεριφορά του. Αυτή είναι η ανάλυση που θα σου κάνει, αν τον ρωτήσεις γιατί είναι τόσο φειδωλός στα γλυκόλογα. Αν σου εκστομίσει τις πολυπόθητες δυο λεξούλες για να σου κάνει το χατίρι, θα έχει σιγουρευτεί 100% για τα συναισθήματά του, αλλά θα έχουν έρθει κάπως καθυστερημένα, γιατί θα σου το έχει ήδη δείξει με άλλους τρόπους, λιγότερο γλαφυρούς, αλλά περισσότερο του στιλ του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι από τα άτομα που τις δηλώσεις του τύπου «σ’ αγαπώ» τους τις βγάζεις με το τσιγκέλι. Στην καλύτερη, θα απαντήσει «εεε… ννναι» στη δική σου αντίστοιχη ερώτηση. Οπότε, υπό αυτές τις συνθήκες, θεώρησέ το μια διπλωματική απάντηση, για να μη χαλάσετε τις καρδιές σας. Και σίγουρα δεν είναι ενδεικτικό για τη σταθερότητα της σχέσης σας. Ο Υδροχόος είναι υπέρμαχος της ελευθερίας. Του αρέσει δηλαδή να αισθάνεται πως θεωρητικά μπορεί να την… κάνει ανά πάσα στιγμή, έστω κι αν κατά βάθος θέλει να μείνει για πάντα στη σχέση. Απλώς δεν το λέει ούτε… του παπά, πόσο μάλλον σε εσένα.

Ιχθείς

Μια σχέση χωρίς αγαπουλίστικες κουβεντούλες, είναι για τον Ιχθύ ότι και η στεριά για το ψάρι: Απλώς δεν μπορεί να ζήσει εκεί. Θα σου πει το «σ’ αγαπώ» στην πρώτη ευκαιρία. Θέλει να το λέει και να το ακούει κατ’ επανάληψη, χωρίς να βαριέται. Ακόμα κι εσύ, που στην αρχή το χάρηκες όταν πρωτο-ανταλλάξατε αυτές τις δηλώσεις, θα καταλήξεις να εκνευρίζεσαι. Αλλά μη δέσεις κιόλας τον γάιδαρο σου. Γιατί σήμερα είσαστε και αύριο δεν είσαστε ζευγάρι, ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος και μπορεί ένα πρωί να ξυπνήσει και να σε έχει ξε-αγαπήσει. Κι αν είπατε και μια κουβέντα παραπάνω, έλα μωρέ, νερό και αλάτι.

Πηγή: boroΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact