ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη

Ποινική δίωξη σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρία Ηλιάκη και της Ηλιάνα Παπαγεωργίου ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών, μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο πρώην σύζυγος της Χριστοπούλου Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής, όπως ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Η κριτής του «My Style Rocks» Έλενα Χριστοπούλου, υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις καθώς βρίσκονται σε δικαστικό «πόλεμο».

Συγκεκριμένα το 2018 η Έλενα Χριστοπούλου, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πάνου Καλλίτση με την κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων, κοσμημάτων, του προσωπικού της υπολογιστή και αξεσουάρ, τα οποία όπως ισχυριζόταν η ίδια, τα συγκεκριμένα πράγνατα τα είχε σπίτι του και δεν της τα έδινε.

Επίσης, την περίοδο των capital controls του έδωσε μετρητά 50.000 ευρώ κι ενώ του τα ζητούσε, δεν της τα έδωσε ποτέ. Γι’ αυτούς του λόγους η Έλενα Χριστοπούλου ζήτησε αποζημίωση 205.000 ευρώ.

Προς υπεράσπιση της κατέθεσαν οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Ηλιάκη και ακόμη μία δημοσιογράφος.

Από τη μεριά του ο Πάνος Καλλίτσης, κατέθεσε μήνυση στις 4 αυτές γυναίκες, για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής.

Μετά από δύο χρόνια, ξεκίνησε η ανάκριση για την ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω, που άσκησε ο Πάνος Καλλίτσης στην πρώην σύζυγό του και τις φίλες της.

Για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπητός αναφέροντας πως οι κατηγορούμενες θα κληθούν από τον ανακριτή.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο.

Πλέον ο κύριος Καλλίτσης έχει καταθέσει στον ανακριτή και θα κληθούν οι κατηγορούμενοι για το συγκεκριμένο κακούργημα, θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν σε δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων»

Ο Νίκος Αγαπηνός, ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, μιλά αποκλειστικά για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact