ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη

Ποινική δίωξη σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρία Ηλιάκη και της Ηλιάνα Παπαγεωργίου ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών, μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο πρώην σύζυγος της Χριστοπούλου Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής, όπως ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Η κριτής του «My Style Rocks» Έλενα Χριστοπούλου, υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις καθώς βρίσκονται σε δικαστικό «πόλεμο».

Συγκεκριμένα το 2018 η Έλενα Χριστοπούλου, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πάνου Καλλίτση με την κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων, κοσμημάτων, του προσωπικού της υπολογιστή και αξεσουάρ, τα οποία όπως ισχυριζόταν η ίδια, τα συγκεκριμένα πράγνατα τα είχε σπίτι του και δεν της τα έδινε.

Επίσης, την περίοδο των capital controls του έδωσε μετρητά 50.000 ευρώ κι ενώ του τα ζητούσε, δεν της τα έδωσε ποτέ. Γι’ αυτούς του λόγους η Έλενα Χριστοπούλου ζήτησε αποζημίωση 205.000 ευρώ.

Προς υπεράσπιση της κατέθεσαν οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Ηλιάκη και ακόμη μία δημοσιογράφος.

Από τη μεριά του ο Πάνος Καλλίτσης, κατέθεσε μήνυση στις 4 αυτές γυναίκες, για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής.

Μετά από δύο χρόνια, ξεκίνησε η ανάκριση για την ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω, που άσκησε ο Πάνος Καλλίτσης στην πρώην σύζυγό του και τις φίλες της.

Για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπητός αναφέροντας πως οι κατηγορούμενες θα κληθούν από τον ανακριτή.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο.

Πλέον ο κύριος Καλλίτσης έχει καταθέσει στον ανακριτή και θα κληθούν οι κατηγορούμενοι για το συγκεκριμένο κακούργημα, θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν σε δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων»

Ο Νίκος Αγαπηνός, ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, μιλά αποκλειστικά για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact