ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πολ Γουόκερ: Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο του

Ένας χρόνος σήμερα από τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόκερ. Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του, σε ηλικία μόλις 40 ετών, ύστερα από τροχαίο με την Πόρσε του φίλου του Roger Rodas στο οποίο σκοτώθηκαν και οι δύο.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious, πατέρας μιας κόρης της Meadow, λάτρευε την ταχύτητα και η δράση. Είχε παίξει στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, Flags of Our Fathers, καθώς και στις ταινίες: Eight Below, Running Scared, Into the Blue, Noel, Joy Ride, The Skulls, Varsity Blues, Pleasantville, She’s All That, Brokedown Palace, The Death and Life of Bobby Z, The Lazarus Project.

«Δεν νομίζω να μπορούσα να παίξω τίποτα άλλο εκτός από ταινίες δράσης, που ανταποκρίνονται στο ύφος της ζωής μου. Στις ρομαντικές σκηνές, είμαι καταστροφή. Όσο άνετα είμαι στις σκηνές δράσης, τόσο έξω από τα νερά μου είμαι σε οτιδήποτε άλλο», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα του Πολ Γουόκερ, η οικογένεια και οι φίλοι του mister «Fast & Furious» δηλώνουν πως δεν μπορούν να ξεπεράσουν το χαμό του.

«Είμαι τόσο τυχερός που τον είχα μεγαλύτερο αδελφό», δήλωσε ο μικρότερος αδελφός του, Κόντι, στη New York Daily News. O 26χρονος, ο οποίος ρωτήθηκε τι μάθημα πρέπει να πάρει ο κόσμος από τη ζωή του μεγαλύτερου αδελφού του, απάντησε: «Ζήστε απλά τη ζωή σας στο έπακρο. Γελάστε πολύ, αγαπήστε και βρείτε την πραγματική ευτυχία».

Για έναν χρόνο γεμάτο πόνο και πένθος μίλησε ο πατέρας του Πολ Γουόκερ στο Entertainment Tonight. «Μου λείπει πολύ και όσο περνάει ο καιρός ο πόνος μεγαλώνει. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και ο Πολ είναι το μέλος που θα λείπει πάντα πλέον», εξομολογήθηκε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact