ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Πόλεμος» Καινούργιου-Μαλέσκου on air – «Αν θες Ιωάννα μου…»

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ γνωστού σάιτ που υποστήριζε πως το μέλλον του «Love it» είναι αβέβαιο και ο ΣΚΑΙ σκέφτεται μέχρι και το «κόψιμο» της εκπομπής.

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

Όπως είναι φυσικό, το θέμα σχολιάστηκε εκτενέστατα στο Love it στην αρχή της εκπομπής με την Ιωάννα Μαλέσκου ιδιαίτερα ενοχλημένη.

«Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει.

Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι… Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό.

Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι «εγώ δεν ασχολούμαι από την εκπομπή με μικροπρέπειες και μικροσυμπεριφορές αλλά για να φτάσω να το κάνω κάτι με ενόχλησε» ενώ παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει το απόσπασμα της εκπομπής.

Την ώρα μάλιστα που η Ιωάννα Μαλέσκου απαντούσε στην Κατερίνα Καινούργιου, η δεύτερη ενημερώνονταν για τα όσα λέγονταν στον αέρα του ΣΚΑΙ και θέλησε να πάρει θέση.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές.

Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ.

Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες.

Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”.

Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact