ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποντάρει σε Ναπολεόνι-Καραμάνο ο Παράσχος

Να κρατήσει ο Ατρόμητος ανέπαφη την εστία του θέτει ως προτεραιότητα ο Γιώργος Παράσχος για το πρώτο ματς με τη Σαράγεβο. Παράλληλα ποντάρει πολλά σε Ναπολεόνι-Καραμάνο για να πάρει το «διπλό».

Ομάδα οργανωμένη και επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά είναι Σαράγεβο, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές βίντεο της στους παίκτες του Ατρόμητου, τονίζοντας τους τι πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι των Βόσνιων, την Πέμπτη (31/7, 21:30).

Η πρόκριση της συγκεκριμένης ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ήρθε ύστερα από… ανατροπή, καθώς είχε χάσει 1-0 στην έδρα της και επικράτησε 3-1 εκτός. Ο προπονητής των «μπλε» θέλει αρχικά να μην δεχθούν γκολ οι Περιστεριώτες και έχει στην άκρη του μυαλού, βάσει των όσων των δυνατοτήτων που είδε ότι έχει η Σαράγεβο, ότι μπορούν να πετύχουν ένα.

Για αυτό φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 3-5-2, παίζοντας με τους Ναπολεόνι, Καραμάνο πολλά και ποντάρει πολλά στην απόδοση τους για το συγκεκριμένο ματς. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι κάτι που είχε δοκιμάσει και στο δυνατότερο «τεστ» του Ατρόμητου στην καλοκαιρινή προετοιμασία, σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, όταν και χρησιμοποίησε τρεις σέντερ μπακ (Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη) και τους Γιαννούλη, Νάστο στα άκρα. Ο Τσενάμο θα είναι στο τέρμα. Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος στον άξονα και ο Μπρίτο σε ελεύθερο ρόλο.

Η μόνη διαφορά με εκείνη την αναμέτρηση είναι ότι ο Γεωργίου θα μείνει στον πάγκο και θα είναι βασικός ο Ναπολεόνι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact