ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΩΣ διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Αυτά που γίνονται στην Γερμανία με τους πρόσφυγες κυριολεκτικά έχουν τρομάξει για τις συνέπειες του αυξανόμενου προσφυγικού ρεύματος ενώ κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν όλο αυτό το βάρος στην Ελλάδα. Από την μια η ανεύθυνη πολιτική της Μέρκελ και από την άλλη το διογκούμενο ακροδεξιό κίνημα, δίνει το στίγμα της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αυτοκαταστροφική πολιτική των CDU, SPD και των Πράσινων, δεν έχει μόνο προκαλέσει αυτές τις χιονοστιβάδες εγκλημάτων, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για 275.000 θύματα αυτών των εγκλημάτων.ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα1Αστυνομικός που εργάζεται εδώ και χρόνια στην αστυνομία, αναφέρει ότι τα στατιστικά στοιχεία των εγκλημάτων έχουν σκόπιμα αποκρυφτεί. Βίαιες ληστείες ούτε καν καταγράφονται. Σε μια μέρα μόνο σε ένα μοναδικό αστυνομικό τμήμα καταγραφτήκαν παραπάνω από 28 κλοπές με τραυματίες, αλλά οι αστυνομικοί αδιαφορήσαν να τους κυνηγήσουν και να τους πιάσουν. Γράψανε απλά ότι πρόκειται για μια εγκληματική ομάδα η οποία δρα εδώ και καιρό στην περιοχή. Ένας πολίτης στην προσπάθεια του να αποτρέψει μια κλοπή, τον κάρφωσαν το μαχαίρι στο στήθος και μόνο από θαύμα γλίτωσε.

FOTO2

Είναι δραματική η κατάσταση σε όλη την Γερμάνια. Καθημερινά είναι χιλιάδες οι καταγγελίες οι οποίες όμως «κόβονται» από τα ΜΜΕ.ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα3Εξιχνιάζονται μόνο το 15% των διαρρήξεων, το άλλο 85% μένει στο σκοτάδι και μιλάμε για 150.000 διαρρήξεις ενώ οι δημοσιογράφοι στα κανάλια μιλανε συνεχώς για την μεγάλη «επιτυχία» της αστυνομίας. Σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας από την κυβερνήση και από το σύστημα για να καθησυχάζουν τον λαό και να δίνουν την εντύπωση ότι όλα είναι «ρόδινα» και υπό έλεγχο. Θα μας χαρακτηρίσουν, λέει ο αστυνομικός και πεσιμιστές αν ομολογήσουμε ότι το 85% τον εγκληματών δεν εξιχνιάζονται ποτέ.ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα4250 000 εγκληματικές πράξεις και κάθε μέρα διαπράττουν 750 εγκλήματα αυτοί που αιτούν άσυλο. Είναι δολοφονίες, βιασμοί, σεξουαλικές παρενόχλησεις, λήστείες, ξυλοδαρμοί , μαχαιρώματα και διαρρήξεις κάθε μέρα σε διαμερίσματα πολιτών. Ετοιμαστείτε!

Ο Ταουφίκ Μ είναι 33 ετών. Έφτασε στη Γερμανία ως «πρόσφυγας» και από τότε που είναι στην Γερμανία δεν έχει κάνει τίποτα το παραγωγικό. Ζει από το κράτος της πρόνοιας και επιβιώνει από κλοπές και ληστείες.

FOTO5-2

Εκτός από τις αυτές τις κατηγορίες εκκρεμεί σε βάρος του απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας το βραδύ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, η οποία τον αναγνώρισε όταν τον είδε σε συνέντευξη που του πήραν στην τηλεόραση.

Ο Μαροκινός στην καταγωγή Taoufik M, εμφανίστηκε σε μια εκπομπή λέγοντας ότι τα 300 ευρώ της προνοίας δεν τον φτάνουν να ζήσει και έτσι υποχρεώθηκε να κλέβει. Είναι και επικεφαλής της συμμορίας των πορτοφολάδων. Φυσικά στον δημοσιογράφο έδειξε να έχει μετανοήσει και υπόσχεται ότι δεν θα επαναληφτούν τέτοιου είδους πράξεις. Ο φίλος του ο οποίος είναι και αυτός στην συμμορία, καυχάται για τα κατορθώματα του και λέει στον δημοσιογράφο με περηφάνια ότι αν θέλει κάτι από κάποιον θα το παρει με το έτσι θέλω. «Πάντα καταφέρνω να πάρω αυτά που θέλω!»

Μπράβο λοιπόν στους πολιτικούς που κουβάλησαν όλο αυτόν τον συρφετό. Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσει το κακό και στην πόρτα τους. Οποίος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού κάποια μέρα πέφτει και ο ίδιος μέσα.

Εντωμεταξύ τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ προετοιμάζουν για άλλα 60 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ας τους καλωσορίσουμε!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact