ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Λάκης Γαβαλάς;

Γιόρτασε τα 62α γενέθλιά του στην Κρήτη με… ξεροτήγανα! Ο Λάκης Γαβαλάς επέλεξε τη λεβεντογέννα για να κάνει τις διακοπές του, αλλά και για να περάσει την ημέρα των γενεθλίων του (στις 6 Αυγούστου) με φίλους του Κρητικούς, δηλώνοντας πως «είναι ευτυχισμένος».

Εδώ και περίπου δέκα μέρες ο εκκεντρικός επιχειρηματίας βρίσκεται στην Κρήτη κάνοντας σύντομα ταξιδάκια αναψυχής μεταξύ Ρεθύμνου και Χανίων, όπου συναντάει αγαπημένους φίλους του από το νησί. Την ημέρα των γενεθλίων του την πέρασε στα Χανιά, σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες του, οι οποίοι φρόντισαν «να του φτιάξουν την ημέρα», όπως ανέφερε ο ίδιος. Συγκεκριμένα η τούρτα που του έφεραν με ένα λευκό κεράκι ήταν μια… σύνθεση από σιροπιαστά γλυκά, τα οποία ήταν έτσι τοποθετημένα στο ταψί ώστε να σχηματίζουν το νούμερο 62, δηλαδή την ηλικία του.

Κρητικά γλυκά

Αλλωστε, ο Λάκης Γαβαλάς δεν έκρυψε την προτίμησή του στα κρητικά γλυκά, καθώς λίγο νωρίτερα επισκέφτηκε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και έμαθε να φτιάχνει ξεροτήγανα.Οσο για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες από τα γενέθλιά του (με τις οποίες στη συνέχεια «βομβάρδισε» το facebook), φρόντισε να τοποθετήσει πάνω στο τραπέζι και το σήμα κατατεθέν του, που δεν ήταν άλλο από μια κόκκινη τσάντα Hermes, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του τον Sex, το αγαπημένο του γιόρκσαϊρ.

Να πούμε ότι συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα της αποφυλάκισής του, ενώ το μήνυμα που άφησε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ήταν: «Ε ναι, λοιπόν, σήμερα συμπληρώνω 62 χρονιά ζωής και είμαι ευτυχισμένος που τα έχω δει ΟΛΑ. Και αυτά που ήθελα, αλλά και αυτά που μου υπέβαλαν… Το κοντέρ εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει από την αρχή και κανένας λόγος δεν συντρέχει να τρέξουμε, να βιαστούμε και να “κάψουμε” ξανά το “μηχάνημα”».
Ο Λάκης Γαβαλάς μετά τη συμμετοχή του στο φετινό καρναβάλι του Ρεθύμνου, στη διάρκεια του οποίου… αποθεώθηκε από τους ντόπιους, έβαλε την Κρήτη σε πρώτη προτεραιότητα όσον αφορά τις διακοπές του. Οπως μάθαμε, θα παραμένει στο νησί μέχρι τις 16 Αυγούστου. Μάλιστα στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον Αγιο Νικόλαο, τη Σητεία κι άλλα πανέμορφα μέρη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact