ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς να ξεχωρίζετε τα αυθεντικά από τα μαϊμού προϊόντα

Ενώ οι μεγάλες μάρκες βρίσκονται σε πόλεμο με τις εταιρείες «μαϊμού», οι πελάτες δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να αγοράσουν ψεύτικα προϊόντα – αφού κοστίζουν πολύ λιγότερο από τα αυθεντικά.

Ωστόσο, το χειρότερο είναι όταν οι απατεώνες πουλάνε ένα φτηνό προϊόν σε τσιμπημένη τιμή, προσπαθώντας να πείσουν τους αγοραστές ότι είναι αυθεντικό.

Παρακάτω θα δείτε μία λίστα από 10 μάρκες και συμβουλές για το πώς να καταλάβετε πως ένα προϊόν είναι αυθεντικό.

10. Τζιν Levi’s

Τόξο ραφής πίσω τσέπης, καρτελάκι και υφασμάτινη ετικέτα. Οι ραφές σε σχήμα τόξου στην πίσω τσέπη είναι χαρακτηριστικές για όλα τα στυλ, εκτός από την σπάνια υπογραφή αυθεντικότητας. Η υπογραφή του Levi στην καρτέλα γράφεται με ένα μικρό “e” στο πλάι. Το κεφαλαίο “E” εμφανίζεται μόνο σε αποκλειστικά στυλ ή απομιμήσεις. Ο σειριακός αριθμός στην ετικέτα αναγράφεται και στο εσωτερική ύφασμα της ζώνης.

Κουμπιά και τρουκ. Τα κουμπιά είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Η επίπεδη επιφάνεια τους είναι χαραγμένη με την υπογραφή “Levi Strauss”. Η πίσω πλευρά περιέχει τον σειριακό αριθμό του κωδικού. Τα τρουκ παράγονται από χαλκό (σπάνια καλύπτονται με σμάλτο) και περιέχουν τον σειριακό αριθμό και μέσα και έξω (στην πίσω πλευρά του προϊόντος).

9. Lacoste polo

Κουμπιά. Έχουν ένα γυαλιστερό χρώμα επειδή είναι κυρίως κατασκευασμένα από μαργαριτάρι. Το σχήμα είναι επίπεδο και ελαφρώς καμπυλωτό προς τα μέσα στο κέντρο. Υπάρχουν 2 τρύπες για τις βελόνες (στο πάνω και στο κάτω μέρος). Δεν υπάρχουν γράμματα στα κουμπιά.

Ετικέτα. Ο πράσινος κροκόδειλος στα κλασικά στυλ είναι ραμμένος ξεχωριστά, και στη συνέχεια ράβεται πάνω στο ρούχο. Η θέση του είναι στο πλάι των κουμπιών, πιο κοντά στο κάτω μέρος (οι απομιμήσεις συνήθως το ξεχνούν αυτό). Τα μέρη του σώματος του κροκόδειλου διακρίνονται εύκολα.

Πλάγια όψη. Τα ανδρικά μπλουζάκια έχουν μικρές πλευρικές ανυψώσεις. Τα γυναικεία δεν έχουν.

8. Μαγιό Victoria’s Secret

Πανί. Όλα τα μαγιό αυτής της εταιρίας είναι κατασκευασμένα από διπλό πανί. Τα μονόχρωμα κομμάτια μπορούν εύκολα να ελεγχθούν, εάν τραβήξετε το επάνω ύφασμα και την επένδυση σε διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα.

Πίνακας μεγέθους και ετικέτες φίρμας. Υπάρχουν 5 κύρια μεγέθη μαγιό: XS, S, M, L και XL. Οι απομιμήσεις έχουν συνήθως μόνο S, M, και L. Εάν το σουτιέν έχει μπανέλα, το μέγεθος αναγράφεται με τον ίδιο τρόπο όπως στα συνήθη εσώρουχα (34Α, 34Β, κλπ). Οι ετικέτες είναι μόνο ροζ, μαύρες, λευκές, ή διαφανείς. Οι χώρες παραγωγής είναι η Κίνα ή η Σρι Λάνκα.

7. Ρολόι Rolex

Επιφάνεια ρολογιού. Το ρολόι Rolex είναι κατασκευασμένο από γυαλί σαπφείρου. Αν βάλετε μια σταγόνα νερού πάνω του, θα παραμείνει μια σταγόνα. Το ημερολογιακό πλαίσιο ανεβαίνει ελαφρώς. Η πίσω πλευρά του γυαλιού έχει μια μικρή εικόνα κορώνας κοντά στον αριθμό 6 (αφορά όλους τους κωδικούς που παράγονται μετά το 2002).

Μεταχειρισμένα. Τα μεταχειρισμένα είναι σταθερά και δεν κουνιούνται κατά την μετακίνηση. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε, δεν θα ακούσετε τον ήχο που κάνουν οι δείκτες. Πίσω επιφάνεια. Τα αντίγραφα Rolex έχουν συχνά μια διαφανή πίσω επιφάνεια. Τα πρωτότυπα μοντέλα έχουν πάντα μεταλλικό κάλυμμα με τον σειριακό αριθμό και την ετικέτα που είναι χαραγμένη κάτω από αυτό.

6. Γυαλιά Ray-Ban

Θήκη. Είναι κατασκευασμένη από δερμάτινο ύφασμα και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: είναι ανόμοια στην αφή και έχει το λογότυπο Ray-Ban στο κουμπί. Υπάρχει μια σφραγίδα στα αριστερά του κουμπιού. Το μπροστινό κάλυμμα της θήκης είναι τραχύ. Η πίσω πλευρά είναι μαλακότερη. Η εσωτερική επένδυση είναι από μαύρο βελούδο.

Φακοί. Ο αριστερός φακός όλων των μοντέλων έχει γραμμένη την επωνυμία Ray-Ban που δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Ο δεξιός φακός διαθέτει χάραξη με λέιζερ είτε από την εσωτερική είτε από την εξωτερική πλευρά.

Βραχίονες. Υπάρχει ένας σειριακός αριθμός που αρχίζει με το “RB” στον αριστερό βραχίονα. Περιέχει επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες: το χρώμα των γυαλιών, το επίπεδο του φωτισμού, τη διάμετρο του φακού και το μέγεθος της γέφυρας της μύτης. Ο δεξιός βραχίονας περιέχει το όνομα του μοντέλου, το γράμμα που σημειώνει το εργοστάσιο παραγωγής και την ετικέτα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact