ΚΟΣΜΟΣ

Πώς ο Πούτιν «κατέστρεψε» το όνειρο της κόρης του με την εισβολή στην Ουκρανία

Σε δημοσίευμά της, η «Daily Mail», βασιζόμενη στον συντάκτη του «The Insider» Roman Dobrokhotov, αναφέρει ότι η 36χρονη Maria Vorontsova έχει πλέον χωρίσει από τον Ολλανδό σύζυγό της και πιστεύεται ότι είναι κάτι που έγινε πριν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αν και δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό, μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο πόλεμος στην Ουκρανία φαίνεται πως «κατέστρεψε τις ελπίδες της μεγαλύτερης κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν να ανοίξει ένα ελίτ ιατρικό κέντρο ώστε να κερδίζει χρήματα» με πελάτες της υπερπλούσιους ξένους στη Ρωσία, την ώρα που ο γάμος της με τον Ολλανδό σύζυγό της κατέρρευσε.

Το πρότζεκτ που χάλασε από την εισβολή στην Ουκρανία

Μάλιστα, ο εξόριστος Ρώσος ερευνητής-δημοσιογράφος Sergey Kanev είχε πει ότι, σύμφωνα με την κόρη του Πούτιν, ο πατέρας της «έκανε μια σάπια δουλειά», προσθέτοντας πως η Maria Vorontsova «έχει μεγάλο μερίδιο σε ένα μεγάλο πρότζεκτ για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου ιατρικού κέντρου κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Τα σχέδια ήταν να προσελκύσουν ασθενείς από την Ευρώπη και πλούσιους σεΐχηδες από τις χώρες του Περσικού Κόλπου. Και τώρα, μετά την επίθεση στην Ουκρανία, τι είδους Ευρωπαίοι και σεΐχηδες θα έρθουν;».

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει παιδιά και αυτό σημαίνει πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι παππούς, αν και ποτέ δεν αναφέρεται στα παιδιά του ή στην ιδιωτική τους ζωή.

Ποιος είναι ο Ολλανδός επιχειρηματίας Jorit Faassen

Ο Ολλανδός επιχειρηματίας Jorit Faassen έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Ρωσία, στην Gazprombank-Invest και τη Stroytransgaz, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Αν και δεν είναι πολλά γνωστά γι’ αυτόν, ο πατέρας του πιστεύεται ότι ήταν συνταγματάρχης στις ολλανδικές Ενοπλες Δυνάμεις. Μάλιστα, ο Ολλανδός γαμπρός του Πούτιν είχε πει κάποτε: «Είμαι παντρεμένος με μια Ρωσίδα και έχω παιδιά, θα το αφήσω έτσι».

Το προφίλ της μεγαλύτερης κόρης του Πούτιν, Maria Vorontsova

Η λαμπερή Δρ Maria Vorontsova, 36 ετών, που γεννήθηκε όταν ο Ρώσος πρόεδρος ήταν κατάσκοπος της KGB, είναι ειδικός σε σπάνιες γενετικές ασθένειες στα παιδιά.

Η Maria Vorontsova χρησιμοποιεί τα οικογενειακά ονόματα «Vorontsova», που είναι το επίθετο της γιαγιάς της, και -μέχρι πρότινος-, όπως φαίνεται, το «Faassen».

Θεωρείται κορυφαία ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας. Μάλιστα, πέρυσι έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Rossiya 24 για τις προσπάθειες της Ρωσίας για την καταπολέμηση σπάνιων γενετικών ασθενειών στα παιδιά, χωρίς να αποκαλυφθεί ότι ήταν κόρη του Πούτιν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact