ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανήγγειλε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος

Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μία μέρα μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.  

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μίλησε στον Real FM 97,8, για τα όσα συζήτησε χθες στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χθες είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση με αφορμή την πρόταση που έχουμε για τα κόκκινα δάνεια. Μία πρόταση που έγινε αποδεκτή από την Αξιωματική αντιπολίτευση. Θα επισκεφθώ και τον κ. Κουβέλη αυτές τις μέρες. Έχει υπογραφεί και από ανεξάρτητους βουλευτές. Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά εκατομμύρια νοικοκυριά», σχολίασε αρχικά ο Πάνος Καμμένος.

«Ναι συζητήσαμε και για άλλα πράγματα, να δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο τόπος. Ξεκαθαρίσαμε ο καθένας τις κόκκινες γραμμές του και είδαμε τα πράγματα που μπορούμε να συζητήσουμε και τα πράγματα που δεν μπορούμε.

Αυτή η συζήτηση σε ένα πολύ καλό κλίμα, οδηγεί πιθανώς στην επόμενη μέρα, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προοπτικές ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού για να αντιμετωπίσουμε την απειλή των Γερμανών. Θα λυθούν τα θέματα αυτά. Θα γίνουν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές αλλήλων, προκειμένου να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα αλλά και σε θέματα που αφορούν την εκκλησία και το χρέος.   
 
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προέρχονται από τον πατριωτικό και δημοκρατικό χώρο. Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά θέματα, ξεκάθαρες θέσεις στην ενοποίηση της Ευρώπης. Συμφωνούμε σε θέματα που αφορούν την Εκκλησία, συμφωνούμε στο θέμα του χρέους», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον κ. Παπανδρέου, έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον κ. Βενιζέλο για τα υποβρύχια. Ότι σκάνδαλο υπάρχει, καλύπτεται. Από τη λίστα Λαγκάρντ δεν έχει ελεγχθεί κανένας, η λίστα του Λουξεμβούργου ούτε καν έχει ανοίξει. Εδώ υπάρχει μια ομερτά», ανέφερε για την κυβέρνηση.

«Εμείς βγαίνουμε και λέμε ότι έχουμε κάποιες κόκκινες γραμμές που είναι αδιαπραγμάτευτες. Εθνικά θέματα – Εκκλησία, έχουμε θέσεις ξεκάθαρες στα οικονομικά», σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν πρόκειται να διεκδικήσουμε καρέκλες, ούτε θέσεις. Για πολιτικές διαπραγματευόμαστε και αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές μας και αυτές που προτείνουμε. Δεν έχει καμία σημασία για μας η καρέκλα, έχει σημασία η πολιτική. Αν ο Ελληνικός λαός θέλει μια δυνατή φωνή στη Βουλή, είναι η φωνή των Ανεξάρτητων Ελλήνων», είπε ακόμα ο Πάνος Καμμένος.

«Η κ. Ρεπούση αποτελεί κόκκινη γραμμή για μας. Ο κ. Θεοδωράκης, αντί να κάνει προτάσεις αναπαράγει αυτά που γράφουν οι εφημερίδες των φίλων του. Με τον κ. Θεοδωράκη δεν υπάρχει πολιτική συζήτηση γιατί δεν μιλάει πολιτικά. Αν είναι να βάλουμε και έναν ακόμα «Σημίτη», αυτό θα το κρίνει ο Ελληνικός λαός», ανέφερε για την Ρεπούση και τον Θεοδωράκη.

«Δεν θα συμφωνήσω με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα των Τζαμιών. Η κυβέρνηση αυτή που θα αναλάβει μετά την αποχώρηση αυτής της κυβέρνησης που έρχεται σύντομα, δεν θα τα λύσει όλα τα θέματα. Προέχει η σωτηρία της χώρας. Ούτε λόγο δώσαμε ούτε λογοδοθήκαμε. Έχουμε τις θέσεις μας ξεκάθαρες», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact