ΚΟΣΜΟΣ

Προκαλεί τρόμο: O σκληρότερος πορτιέρης που ρίχνει «πόρτα» στους διασήμους

Ο Σβεν Μάρκαρντ γεννήθηκε στο Βερολίνο πριν από 60 χρόνια. Το επάγγελμα του είναι πορτιέρης σε μεγάλα κλαμπ. Θεωρείται σήμερα ο σκληρότερος και αυστηρότερος στο face control σε όλον τον κόσμο και 9 στους 10 πελάτες δεν θα μπουν στο μαγαζί.

Ο Σβεν εργάζεται στο κλαμπ Berghain το οποίο έχει χαρακτηριστεί το πιο ασύδοτο κλαμπ του Βερολίνου, αν όχι όλης της Ευρώπης. Μάλιστα για να μπει κάποιος στο συγκεκριμένο κλαμπ θα του γίνει σωματικός έλεγχος και θα τον ρωτήσουν εάν γνωρίζει τον κανόνα για τις φωτογραφίες.

Και όποιος ρωτήσει λογικά «Ποιες φωτογραφίες; Τι μου λέτε; Εγώ να διασκεδάσω ήρθα», η απάντηση του Σβεν είναι μια «Δεν βγάζεις φωτογραφίες στο Berghain». Ο Σβεν είναι θηριώδης στα όρια του τρομακτικού.

Είναι ψηλός, γυμνασμένος, με τεράστιες πλάτες και μπράτσα ενώ το πρόσωπο του είναι γεμάτο τατουάζ. Φοράει χαλκάδες στα χείλη και έχει piercing στη μύτη ενώ τόσα χρόνια στη νύχτα έχει μάθει να αγριεύει το βλέμμα του και να σε παγώνει.

Ο Σβεν είναι ο άρχοντας της πόρτας.

Το 2015 η Μπρίτνει Σπίαρς βρέθηκε στο Βερολίνο και θέλησε να διασκεδάσει στο Berghain. Στήθηκε στην ουρά για μια ώρα μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο (σε οποιοδήποτε άλλο κλαμπ θα είχε μπει κατ΄εξαίρεση και οι πορτιέρηδες θα της έκαναν υποκλίσεις στην είσοδο).

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν «αναλυθεί» από τους ειδικούς που έφαγαν πόρτα, ο Σβεν δεν πολυσυμπαθεί τους τουρίστες και για το λόγο αυτό σε πολλούς που είναι να μπουν κάνει διάφορες ερωτήσεις στα γερμανικά. Εάν δεν απαντήσεις στα γερμανικά ή πετάξεις κανένα «sorry I don’t understand», σε έκοψε.

Επίσης αντιπαθεί τα χαζογελάκια όσο κάποιος περιμένει στην ουρά. Όταν θα έρθει η σειρά του θα κοπεί μπροστά στην πόρτα.

Όποιος ή όποια είναι ντυμένη παρδαλά ακόμη και με την τελευταία συλλογή μεγάλου οίκου, έχει μεγάλες πιθανότητες να κοπεί από τον Σβεν. Καλύτερα να δει μαύρα ρούχα λένε στα διάφορα fora.

Ο ίδιος όταν του λένε τα tips που έχουν βγει και πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να περάσει την είσοδο του διάσημου κλαμπ, συνήθως γελάει και αποφεύγει να πει κάτι περισσότερο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact