ΚΟΣΜΟΣ

Προκαλεί τρόμο: O σκληρότερος πορτιέρης που ρίχνει «πόρτα» στους διασήμους

Ο Σβεν Μάρκαρντ γεννήθηκε στο Βερολίνο πριν από 60 χρόνια. Το επάγγελμα του είναι πορτιέρης σε μεγάλα κλαμπ. Θεωρείται σήμερα ο σκληρότερος και αυστηρότερος στο face control σε όλον τον κόσμο και 9 στους 10 πελάτες δεν θα μπουν στο μαγαζί.

Ο Σβεν εργάζεται στο κλαμπ Berghain το οποίο έχει χαρακτηριστεί το πιο ασύδοτο κλαμπ του Βερολίνου, αν όχι όλης της Ευρώπης. Μάλιστα για να μπει κάποιος στο συγκεκριμένο κλαμπ θα του γίνει σωματικός έλεγχος και θα τον ρωτήσουν εάν γνωρίζει τον κανόνα για τις φωτογραφίες.

Και όποιος ρωτήσει λογικά «Ποιες φωτογραφίες; Τι μου λέτε; Εγώ να διασκεδάσω ήρθα», η απάντηση του Σβεν είναι μια «Δεν βγάζεις φωτογραφίες στο Berghain». Ο Σβεν είναι θηριώδης στα όρια του τρομακτικού.

Είναι ψηλός, γυμνασμένος, με τεράστιες πλάτες και μπράτσα ενώ το πρόσωπο του είναι γεμάτο τατουάζ. Φοράει χαλκάδες στα χείλη και έχει piercing στη μύτη ενώ τόσα χρόνια στη νύχτα έχει μάθει να αγριεύει το βλέμμα του και να σε παγώνει.

Ο Σβεν είναι ο άρχοντας της πόρτας.

Το 2015 η Μπρίτνει Σπίαρς βρέθηκε στο Βερολίνο και θέλησε να διασκεδάσει στο Berghain. Στήθηκε στην ουρά για μια ώρα μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο (σε οποιοδήποτε άλλο κλαμπ θα είχε μπει κατ΄εξαίρεση και οι πορτιέρηδες θα της έκαναν υποκλίσεις στην είσοδο).

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν «αναλυθεί» από τους ειδικούς που έφαγαν πόρτα, ο Σβεν δεν πολυσυμπαθεί τους τουρίστες και για το λόγο αυτό σε πολλούς που είναι να μπουν κάνει διάφορες ερωτήσεις στα γερμανικά. Εάν δεν απαντήσεις στα γερμανικά ή πετάξεις κανένα «sorry I don’t understand», σε έκοψε.

Επίσης αντιπαθεί τα χαζογελάκια όσο κάποιος περιμένει στην ουρά. Όταν θα έρθει η σειρά του θα κοπεί μπροστά στην πόρτα.

Όποιος ή όποια είναι ντυμένη παρδαλά ακόμη και με την τελευταία συλλογή μεγάλου οίκου, έχει μεγάλες πιθανότητες να κοπεί από τον Σβεν. Καλύτερα να δει μαύρα ρούχα λένε στα διάφορα fora.

Ο ίδιος όταν του λένε τα tips που έχουν βγει και πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να περάσει την είσοδο του διάσημου κλαμπ, συνήθως γελάει και αποφεύγει να πει κάτι περισσότερο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact