ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς «ξήλωμα» ο Πολάκης

Ολοταχώς για την «καρατόμησή» του από τη θέση του υπερτομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ οδεύει ο Παύλος Πολάκης, άλλοτε στενός συνεργάτης και βασικός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, εξαιτίας της στάσης του στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που ψηφίζεται το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στην Κρήτη και δεν πρόκειται να βρεθεί στην ψηφοφορία, επιλέγοντας τελικώς την αποχή στο νομοσχέδιο για το οποίο ο ίδιος έχει εκφράσει την αντίθεσή του.

Μάλιστα ο βουλευτής Χανίων απαντώντας σε αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε να δηλώσει ότι είναι σε χειρουργείο και μάλιστα συγγενούς του, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της απουσίας του κυρίως στα μάτια του Στέφανου Κασσελάκη.

Νωρίτερα, σε μήνυμά του προς τους βουλευτές του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε σε ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος είχε προαναγγείλει «συνέπειες» για όσους δεν ψηφίσουν.

Στο μήνυμά του ανέφερε συγκεκριμένα πως «Η καταψήφιση είναι για την ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας» αλλά και πως «Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου».

Aυτό που μένει να φανεί είναι πόσο σκληρή στάση έχει αποφασίσει να κρατήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους βουλευτές του που θα επιλέξουν να μην ακολουθήσουν τη «γραμμή». Αν δηλαδή θα προχωρήσει σε διαγραφές – που δεν μοιάζει πιθανό – ή απλά θα τους καθαιρέσει από τις χρεώσεις τους στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact