ΥΓΕΙΑ

Προσοχή! Θέλει τρόπο, όχι κόπο για ανεπανάληπτες στιγμές

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην σεξουαλική της δραστηριότητα, τα οποία σχετίζονται άμεσα και με το γεγονός ότι πάσχει από υπογεννητικότητα.

Πριν λίγο διάστημα λοιπόν έκανε την εμφάνισή του στην Ελληνική αγορά ένα προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Superfoods έχει δημιουργηθεί μετά από 17ετή έρευνα και μελέτη στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου από το καθηγητή Mario Dell’ Agli και βάζει τα γυαλιά σε όλα τα χημικά φάρμακα. Καταφέρνοντας να κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά στην χώρα μας. Κατατροπώνοντας και αφήνοντας πίσω πλέον πασίγνωστα φάρμακα και διάσημα χάπια που μέχρι εχθές ήταν η μόνη λύση στα προβλήματα στύσης.

Ο Dr Sam Robbins είναι σεξολόγος και μάλιστα όχι τυχαίος αλλά συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες πορνό και με τους περισσότερους άντρες πρωταγωνιστές αισθησιακών ταινιών.

Ο Dr Robbins λέέι ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει πλέον τόσο μεγάλη βιομηχανία πορνό και μάλιστα με τέτοια ραγδαία ανάπτυξη αν δεν υπήρχε το epimedium-macun. Όπως τονίζει και ο ίδιος κάποτε οι άντρες με μεγάλη διάρκεια ήταν δυσεύρετοι και γι αυτό δεν υπήρχε μεγάλη ποικιλία σε άντρες παρτενέρ. Σήμερα όμως ανεξαρτήτως αν ένας άντρας έχει μεγάλη διάρκεια ή όχι παίρνει επημίδιο.

Η χρήση του epimedium είναι πλέον απαραίτητη σχεδόν σε όλες τις εταιρείες παραγωγής ερωτικών ταινιών για να δίνουν στους άντρες πρωταγωνιστές την δυνατότητα να έχουν ισχυρή στύση και μεγάλη διάρκεια κατά την επαφή. Το epimedium έχει εώς και 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια και δράση σε σχέση με άλλα χημικά φαρμακευτικά προϊόντα που πωλούνται πολύ ακριβότερα και το εντυπωσιακό σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι ότι δεν έχει παρενέργειες και δεν περιέχει κινδύνους όπως τα χημικά βοηθήματα.

Το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι το epimedium, ένα βότανο που στα κινεζικά ονομάζεται Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ. Οι φλεγματικοί Άγγλοι το ονομάζουν για ευνόητους λόγους Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου».Το αφροδισιακό αυτό βότανο καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης.

Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη ερωτική συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του. Το epimedium αποτελεί ενδημικό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται όχι μόνο ως αφροδισιακό αλλά και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Στην κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.Στη Δύση, οι έρευνες έδειξαν ότι η δραστική ουσία του epimedium είναι η «ικαριίνη».

Το 2008, δημοσιεύτηκαν στη μηνιαία έκδοση της Αμερι­κανικής Ένωσης Χημικών (Αmerican Chemical Association) τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Mario Dell’ Agli για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της «ικαριίνης» κατά της στυτικής δυσλειτουργίας. Η «ικαριίνη«, το δραστικό συστατικό του βοτάνου, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες και την ­ερωτική ικανοποίηση στις γυναίκες.

Όπως τονίζει ο Dr Robbins δεν υπάρχει πιο ακίνδυνη βιολογική και σωστή επιλογή για κάποιον άντρα που θέλει να αύξηση την ερωτική του απόδοση αφού τα αποτελέσματα τα βλέπει από την πρώτη κιόλας χρήση.


Αυτή είναι η σελίδα πώλησης του προϊόντος στην Ελλάδα προσοχή στις απομιμήσεις!


Τι λένε κάποιοι από αυτούς που το δοκίμασαν!

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact