ΚΟΣΜΟΣ

Προβάδισμα 8 μονάδων στην Ντίλμα Ρούσεφ δίνει νέα δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές στην Βραζιλία

Διευρύνει το προβάδισμά της έναντι της κοντινότερης αντιπάλου της η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, με 8 ποσοστιαίες μονάδες στον ενδεχόμενο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο πρώτος γύρος των οποίων είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.


Με βάση τη δημοσκόπηση της εταιρείας Datafolha, η Ρούσεφ εκτιμάται ότι θα κερδίσει στον δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας το 49% των ψήφων έναντι του 41% που προβλέπεται πως θα συγκεντρώσει η κύρια αντίπαλός της, Μαρίνα Σίλβα.

Η υποστήριξη προς το πρόσωπο της Ρούσεφ στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας φαίνεται πως παραμένει αμετάβλητη στο 40%, ενώ της Σίλβα σημείωσε πτώση από το 27% στο 25% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας. Το ποσοστό του κεντρώου υποψηφίου, Αέσιου Νέβες, αυξήθηκε κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες στο 20%.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε με βάση αντιπροσωπευτικό δείγμα 7.526 ψηφοφόρων στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Το ποσοστό σφάλματος της δημοσκόπησης αυτής είναι ±2,0%.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact