ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψαριανός: Το ΠΟΤΑΜΙ δεν θα γίνει «συμπλήρωμα» κανενός πρώτου κόμματος

«Η μεγαλύτερη αντιμνημονιακή παντιέρα της χώρας υπέγραψε το βαρύτερο μνημόνιο»

«Δεν πρόκειται το ΠΟΤΑΜΙ να γίνει τσόντα κανενός πρώτου κόμματος» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος κ. Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ ενώ διευκρίνισε πως η λύση για την χώρα είναι να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση η οποία θα χαίρει της μέγιστης δυνατής υποστήριξης του ελληνικού λαού.

«Πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες. Εγώ είμαι οπαδός του ευρωμονόδρομου. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον χωρίς την Ευρώπη, δεν μοιάζει άλλωστε με καμία ευρωπαϊκή χώρα. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να υπάρξει ως χώρα εκτός Ε.Ε. κάνει λάθος» συμπλήρωσε ο κ. Ψαριανός.

«Η Ελλάδα είναι μια αφρικανική χώρα στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να παραμείνει μέλος και μάλιστα εντός του σκληρού πυρήνα της ΕΕ. Ο μόνος τρόπος είναι να υπάρξει συμπόρευση δυνάμεων με δίκαιη κατανομή των βαρών. Οι κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις του χθες απέφυγαν σαν το διάολο τις μεταρρυθμίσεις. Εάν δεν πράξουμε όπως κάνουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες εάν δεν βγάλουμε ένα πρόγραμμα ανεξάρτητο από ιδεολογικές διαφορές, ένα πρόγραμμα με το οποίο η χώρα θα αναπτύσσεται. Αν δεν ανοίξουν οι δουλειές, δεν θα πάει η χώρα μπροστά γιατί παράγει 1 και καταναλώνει 10» υπογράμμισε ο . Ψαριανός.

Υποστήριξε μάλιστα πως η μόνη προοπτική η χώρα να φύγει από το αδιέξοδο είναι να υπάρξει η μέγιστη κοινωνική συμπαράσταση του ελληνικού λαού. «Γι’ αυτό πρέπει να συνεργαστούν όσα περισσότερα κόμματα γίνεται. Και φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τους ζυγούς μήνες δημοψηφίσματα και τους μονούς εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος υπογράμμισε πως το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι η τρίτη δύναμη της χώρας. Θα υπερκεράσουμε τη διαφορά από το τρίτο κόμμα που υπήρχε μέχρι χθες στη Βουλή και θα συνεργαστούμε για ευρύτερη συναίνεση που θα εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα διασφαλίζει την ευρωπαϊκή πορείας της χώρας. Ο διαχωρισμός μνημόνιο – αντιμνημόνιο πέθανε, ήταν άλλωστε επίπλαστος και αστείος» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact