ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: Το τελευταίο αντίο στον 42χρονο που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου δυο 24χρονοι

Το τελευταίο αντίο στον 42χρονο Δημήτρη που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου από δύο 24χρονους στη Ραφήνα, τα ξημέρωματα της Κυριακής έξω από το μπαρ που διασκέδαζαν, είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του άτυχου 42χρονου έγινε σε κλίμα συγκίνησης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Μαραθώνα.

Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του, η οποία υποβασταζόταν από τους συγγενείς της και φώναζε πάνω από το φέρετρο του παιδιού της. “Δημήτρη μου, λεβέντη μου” ήταν τα λόγια της τραγικής μητέρας, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Δημήτρη, δεν έφυγε ούτε λεπτό από δίπλα της.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία στους δύο νεαρούς, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή .

Οι δράστες ομολόγησαν τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου και ισχυρίστηκαν ότι όλα ήταν ένα λάθος.

Το χρονικό μιας τραγωδίας

Ο 42χρονος ήταν στο μπαρ με την παρέα του. Συγκεκριμένα, ήταν μαζί με τον ξάδερφο του, την κοπέλα του ξαδέρφου του και μια ακόμη κοπέλα.

Ολοι μαζί απολάμβαναν το ποτό τους ώσπου κάποια στιγμή ο 42χρονος και μια κοπέλα της παρέας του πήγαν και μιλούσαν με άλλες δύο κοπέλες σε διπλανό τραπέζι.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης πήγε στην τουαλέτα όπου υπήρξε η διένεξη με τους νεαρούς. Όλα προκλήθηκαν απ΄ότι λένε και αυτόπτες μάρτυρες από ένα σκούντημα, ενώ βρίσκονταν και οι τρείς στην ουρά για τουαλέτα.

Μετά τη διένεξη ο 42χρονος επέστρεψε στην παρέα του και τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και δεν τρέχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά όταν έφυγαν, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και καθώς κατευθύνονταν προς την πλατεία Πλαστήρα της Ραφήνας, ο 42χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από 4 άτομα που τον χτυπούσαν σε κεφάλι, πρόσωπο και σώμα.

Μάλιστα, ένας από τους δράστες τον χτυπούσε ανελέητα με σιδερογροθιά στο κεφάλι. Τα χτυπήματα αυτά αποδείχθηκαν μοιραία…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact