ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Παντελίδη. Τα συγκινητικά λόγια του ιερέα

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή. Σήμερα στη Ν. Ιωνία, τελέστηκε το μνημόσυνο του.

Από νωρίς ο κόσμος, επώνυμοι και απλοί άνθρωποι είχαν σπεύσει και είχαν γεμίσει ασφυκτικά το προαύλιο και τους δρόμους γύρω από τον ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Με ένα λουλούδι στο χέρι, με έναν στοίχο από κάποιο τραγούδι του, ο κόσμος τίμησε τον τραγουδιστή που αγάπησε. Η επιμνημόσυνη δέηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.00, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς, και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που ο θάνατος του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης σόκαρε το Πανελλήνιο. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του με μαύρα γυαλιά δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι ο Παντελής έφυγε από κοντά τους, μόλις στα 33 του χρόνια.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Ο ιερέας του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα μετέφερε μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη και είπε πως ο νεαρός τραγουδιστής άγγιζε τις καρδιές των νέων ανθρώπων γιατί έκανε πράξη στη ζωή του, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Και αποκάλυψε ότι μέρες μετά τον θάνατο του, άγνωστοι άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι της οικογένειας και ευχαριστούσαν τη μητέρα του, επειδή ο Παντελίδης δίχως να τους γνωρίζει, τους είχε βοηθήσει, αθόρυβα και μακριά από κάθε δημοσιότητα.

Ο δίσκος με τα κόλλυβα είχε μια μικρή κιθάρα, σύμβολο του Παντελή, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το ίντερνετ, γράφοντας δικά του τραγούδια που τα ανέβαζε στο youtube. Κάθε του τραγούδι και μια τεράστια επιτυχία. Ο κόσμος τον αγάπησε αμέσως…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact