ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Πυροβόλησε 23χρονο για προσωπικές διαφορές

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη, 41χρονος Έλληνας στο Ρέθυμνο όταν χθες με αφορμή προσωπικές διαφορές πυροβόλησε με πιστόλι σε βάρος του 23χρονου αλλοδαπού, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Αμέσως μετά την απόπειρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με το γεμιστήρα του.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης και ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
 
Στο μεταξύ συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, 41χρονος κάτοικος της περιοχής, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων όταν μετά από έρευνα στον ίδιο και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο πολεμικά τυφέκια (kalashnikov) με τις γεμιστήρες τους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact