ΚΟΣΜΟΣ

Ρίγκο Σταρ κατά τζιχαντιστών: Δεν είναι δυνατόν να τους λένε «Beatles»


«Αυτοί είναι εναντίον όλων όσων πρεσβεύαμε εμείς», λέει εξοργισμένος ο ντράμερ των «Σκαθαριών», σχολιάζοντας το γεγονός πως αποκαλούν με το ψευδώνυμο «Beatles» τους Βρετανούς τζιχαντιστές

Τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τους αποτρόπαιους αποκεφαλισμούς των αμερικανών δημοσιογράφων από τους τζαχαντιστές του ΙΚ, σχολίασε ο Ρίγκο Σταρ, ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος των Beatles. Σύμφωνα με αυτές, οι Βρετανοί που έχουν εισέλθει στις τάξεις των ισλαμιστών μαχητών και μάλιστα φέρονται να είναι εκείνοι που φρουρούν και βασανίζουν τους αλλοδαπούς ομήρους της οργάνωσης, αποκαλούνται Beatles. Ένας από αυτούς μάλιστα, ο «τζιχαντιστής Τζον» είναι εκείνος που φαίνεται στα δύο βίντεο με το φρικιαστικό θέαμα.

«Αυτά είναι αηδίες» δήλωσε ο Ρίγκο Σταρ, κατά την τελετή απονομής των βραβείων GQ, και συνέχισε «όσα κάνουν αυτοί, είναι εντελώς αντίθετα με όσα πρεσβεύαμε εμείς ως Beatles». «Αν εμείς περάσαμε κάποιο μήνυμα, ήταν της ειρήνης και της αγάπης», τόνισε.

Ο 74χρονος Ρίγκο Σταρ βραβεύθηκε ως «Άντρας της Χρονιάς» στην τελετή για το ανθρωπιστικό του έργο, διαμέσου του ιδρύματός του «Ειρήνη και Αγάπη» που προσφέρει στήριξη και φροντίδα σε βετεράνους του πολέμου που υποφέρουν από μετα-τραυματικό στρες. 

Την αποκάλυψη για τα ψευδώνυμα των τζιχαντιστών έκανε ένας πρώην αιχμάλωτός τους, που κατόρθωσε να απελευθερωθεί. Όπως είπε μάλιστα, εκτός από τον «Τζον», δύο ακόμα τζιχαντιστές της ομάδας αποκαλούνται «Ρίγκο» και «Πωλ», μια ακόμα αναφορά στα μέλη των θρυλικών Σκαθαριών, δηλαδή τον Τζον Λένον, τον Ρίγκο Σταρ και τον Πωλ Μακάρτνεϊ. Μένει να δούμε αν υπάρχει και κάποιος «Τζωρτζ», προς «τιμήν» του Τζωρτζ Χάντσον.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact