ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσικό κανάλι έκανε την Ημέρα της Γυναίκας… στρατιωτική γιορτή -Ευχήθηκε με όπλα

Τον πιο περίεργο τρόπο βρήκε ένας ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός για να γιορτάσει την Ημέρα της Γυναίκας. Την… στρατιωτικοποίησε.

Το REN TV, όπως εξήγησε, προτίμησε αντί για τις συνήθεις ανθοδέσμες που λαμβάνουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο αυτή την ημέρα, να προβάλει στρατιωτικό εξοπλισμό που έχει πάρει το όνομά του από λουλούδια. Ετσι, τις τελευταίες ημέρες, το κανάλι- που ανήκει σε επιχειρηματίες που θεωρείται ότι είναι «κοντά» στο Κρεμλίνο- έβαλε στο πρόγραμμά του βίντεο 10 δευτερολέπτων που έδειχναν το αυτοκινούμενο πυροβόλο «Τουλίπα», το ολμοβόλο «Ακακία» και το όπλο «Υάκινθος».

«Ρωσική άνοιξη, ρωσικά λουλούδια. Αγαπητές γυναίκες, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά για τις 8 Μαρτίου», έλεγε η ανδρική φωνή στα συγκεκριμένα βίντεο, που ήταν «ντυμένα» μουσικά με στρατιωτικά εμβατήρια, σύμφωνα με το BBC.

Σε άλλο βίντεο, μεγαλύτερης διάρκειας, μία ξανθιά γαλανομάτα γυναίκα απαντά σε ερωτήσεις για τη ζωή της. Δεν της αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, το αγαπημένο της σκυλί είναι Αλσατίας και το λουλούδι που προτιμά είναι το «Cheremukha» ένας τύπος κερασιάς. Το πλάνο ανοίγει και αποκαλύπτεται ότι η γυναίκα φορά στολή αστυνομικού, ενώ το Cheremukha στο οποίο έχει αναφερθεί δεν είναι λουλούδι, αλλά μία άλλη λέξη που χρησιμοποιείται για τα δακρυγόνα.

Πολλοί χρήστες των social media αντέδρασαν με χιούμορ σε αυτά τα βιντεάκια. «Η ρωσική τηλεόραση ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες», έγραψε κάποιος στο Vkontakte.

Ομως, ο Ιγκόρ Μπίγκνταν, διάσημος Ουκρανός blogger, τα χαρακτήρισε ως ένα ακόμη σημάδι της συνεχιζόμενης στρατιωτικοποίησης της ρωσικής κοινωνίας. «Τι θα ακολουθήσει; Χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμημένο με χειροβομβίδες;», αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact