ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το έγγραφο- ντοκουμέντο που την εκθέτει και τη διαψεύδει

Ένα ντοκουμέντο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο) ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι έμαθε για την κεταμίνη λίγο πριν συλληφθεί για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, το συγκεκριμένο έγγραφο υπήρχε μπροστά από το κρεβάτι της εννιάχρονης για τη συνεχή ενημέρωση των γιατρών στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα, στην οποία εισήχθη στις 11-12 Απριλίου του 2021.

Οι γιατροί της ΜΕΘ του Ρίο είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί σε περίπτωση που χρειαζόταν η χορήγηση της ουσίας, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους και ανώτατο όριο τα 2 mg.

Αυτό που έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ήταν ότι βρέθηκαν στον οργανισμό της 6mg -δηλαδή υπερβολική δόση κεταμίνης- τα οποία οδήγησαν στον θάνατό της.

Άρα από τη στιγμή που η 33χρονη βρισκόταν συνεχώς στο νοσοκομείο και στο δωμάτιο της κόρης της, είχε δει, ήξερε την ύπαρξη της ουσίας, αλλά και της ποσότητας που συνιστούσαν οι γιατροί να χορηγηθεί αν χρειαζόταν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact