ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ρουμανία: Γονείς είδαν video για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους βιάστηκαν από κριτή του «The Voice»


Γονείς έκαναν καταγγελία εναντίον του διάσημου μουσικού Lucian Darie, ο οποίος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «The Voice», για ασέλγεια στην κόρη τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια καταγγελία που έκαναν γονείς εναντίον του διάσημου μουσικού Lucian Darie, ο οποίος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «The Voice», για ασέλγεια στην κόρη τους.

Οι Αρχές τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, όπου ύστερα από εξονυχιστική έρευνα βρέθηκαν στο σκληρό του δίσκο δεκάδες video με παιδικό πορνό -πρωταγωνιστούσαν κορίτσια που δεν ξεπερνούσαν τα 7 τους χρόνια.

Κατόπιν ζήτησαν από τους γονείς που έστελναν τα κορίτσια τους σε μαθήματα με τον μουσικό, να δουν αναλυτικά όλα τα video, για να διαπιστώσουν αν μέσα σε αυτά ήταν και τα δικά τους παιδιά.

Οι γονείς βοήθησαν τις Αρχές, αλλά αμέσως μετά ζήτησαν όλοι τους ψυχολογική υποστήριξη, για να ξεπεράσουν το μεγάλο σοκ.

Η απόφαση αυτή μάλιστα των Αρχών, προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις και κατακρίθηκε έντονα από τα ΜΜΕ της χώρας. Οι Αρχές όμως ισχυρίστηκαν πως αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να φτάσουν κοντά στην αλήθεια και να απαγγελθούν στον διάσημο μουσικό κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact