ΕΛΛΑΔΑ

Ryanair: Ψάχνει αεροσυνοδούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Δείτε κάποια από τα κριτήρια


Ζητά υποψηφίους άνω των 1,57 μέτρων, με καλή όραση και να μπορούν να κολυμπούν για τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια – Διαβάστε τι πρέπει να φορά κάποιος στη συνέντευξη

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ψάχνουν για εργαζομένους στη Ryanair στελέχη της εταιρείας Crew Link. Στις 6 Αυγούστου θα βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα και στις 20 του ίδιου μήνα στην Αθήνα, προκειμένου να πάρουν συνεντεύξεις από Ελληνες ενδιαφερομένους για τις θέσεις των φροντιστών και των αεροσυνοδών. 

Για όσους ενδιαφέρονται, η εταιρεία χαμηλού κόστους πτήσεων, έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Μερικές από αυτές είναι οι υποψήφιοι να έχουν καλή γνώση Αγγλικών τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο, να διαθέτουν ύψους άνω των 1,57 μέτρων, καλή όραση, αλλά και να μπορούν να κολυμπούν για τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια.

Αυστηρά είναι τα κριτήρια και για την εμφάνιση των ενδιαφερομένων κατά τη διάρκεια τις συνέντευξης. Γυναίκες που δε θα φορούν φούστα ως το γόνατο θα απορρίπτονται πριν καν μιλήσουν. Επίσης, θα πρέπει να φορούν διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. 

Οι άνδρες  από την άλλη θα πρέπει να φορούν επίσημο παντελόνι και πουκάμισο με κοντά μανίκια. Τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες απαγορεύονται τα τζιν και τα τατουάζ σε εμφανή σημεία.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact