ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη Ρόδο: Γυναίκα προσέφυγε κατά του συζύγου της λέγοντας ότι την απατά με τον…κολλητό του

Στο δικαστήριο προσέφυγε μία 30χρονη Ροδίτισσα κατά του συζύγου της, ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών της, ισχυριζόμενη ότι ο άνδρα της την απατάει εδώ και καιρό με τον… «κολλητό»του.

Συγκεκριμένα, η Ροδίτισσα προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών της και την μετοίκησή του, ισχυριζόμενη ότι την απατάει εδώ και καιρό με τον… «κολλητό» του.

Το τρίτο πρόσωπο φαίνεται να μπήκε ξαφνικά στη ζωή του ζευγαριού. Μάλιστα σύμφωνα με την Ροδίτρισα, o σύζυγο  παρουσίασε τον άνδρα ως κολλητό του φίλο στην απατημένη Ροδίτισσα, αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Η Ροδίτισσα άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά,  όταν ο σύζυγός της της αρνιόταν πεισματικά να συνευρεθούν ερωτικά.

Αποκορύφωμα δε για την 30χρονη υπήρξε η δικαιολογία που προέβαλλε ο σύζυγός της για δήθεν ορμονικά προβλήματα που θα λύνονταν με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Στην πορεία, όμως ο «κολλητός» του σύζυγου της Ροδίτισσας άρχισε να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την οικογένεια.

Μάλιστα το τρίτο πρόσωπο δεν άφησε καν το ζευγάρι το περασμένο χειμώνα να κάνει διακοπές με τα παιδιά τους στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο φίλος του συζύγου, όπως υποστηρίζει η σύζυγος, φρόντισε να κάνει έκπληξη στο ζευγάρι και να τους χαλάσει το ειδύλλιο αφού όχι απλά πήγε και τους βρήκε αλλά έμεινε μαζί τους στο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει.

Αποτέλεσμα της έκπληξης δε αυτής ήταν οι δύο άντρες να κυκλοφορούν μαζί απολαμβάνοντας τα όμορφα μέρη της Βόρειας Ελλάδας ενώ η 30χρονη έπρεπε να φροντίσει τα παιδιά.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου κατά της 30χρονης Ροδίτισσας η οποία ισχυρίζεται ότι στο δικόγραφο δεν αναφέρει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact