ΕΛΛΑΔΑ

Σαμαράς, Βενιζέλος, δικηγόροι και… πρίγκιπες στο πάρτι Λυκουρέζου-Μαρακάκη για τη συνεργασία τους [εικόνες]

Με ένα μεγάλο πάρτι, μια μεγάλη γιορτή γιόρτασαν την έναρξη της συνεργασίας τους ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τα δικηγορικά γραφεία του Νικόλα Γερασίμου και του Γιάννη Μαρακάκη. 

Οι τρεις δικηγόροι υποδέχθηκαν χθες το βράδυ στο Papillon στο Παλαιό Ψυχικό φίλους και γνωστούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους και δικηγόρους και ανακοίνωσαν και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας τους. 

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Papillon ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος πολιτικών αλλά και δικηγόρων. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.  

Για να συγχαρούν τους τρεις δικηγόρους για τη συνεργασία τους, στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκαν ακόμη και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ αλλά και η Νάντια Χαλαμανδάρη, η οποία παντρεύτηκε (και χώρισε) τον πρίγκιπα της Ισπανίας. 

Φυσικά, παρούσα ήταν και η κόρη του γνωστού ποινικολόγου Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ενώ μεγάλη απούσα η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη. 

Η συνεργασία των τριών γραφείων 

Το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, το οποίο έχει χειριστεί πλήθος σοβαρών υποθέσεων, ξεκινά συνεργασία με τα δικηγορικά γραφεία των Νικόλαου Γερασίμου και Γιάννη Μαρακάκη.

Μία συνεργασία που κατά πολλούς μεταφράζεται  ως η διάδοχη κατάσταση ενός δικηγορικού γραφείου που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1910 από τον Κωνσταντίνο Λυκουρέζο, πέρασε στη συνέχεια στον γιο του Παυσανία  για να καταλήξει στα χέρια του εγγονού του, Αλέξανδρου.

Τα τρία δικηγορικά γραφεία ενώνουν τις δυνάμεις τους, κρατώντας ωστόσο την αυτονομία τους. Κάθε γραφείο θα διατηρήσει την αυτοτέλειά του, αλλά αναλόγως με την υπόθεση θα συνθέτουν μια… ομάδα και από τα τρία γραφεία που θα τη χειριστεί. 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνεχίζει να διατηρεί το γραφείο του στο Κολωνάκι, ο Γιάννης Μαρακάκης σε Κολωνάκι και Καλλιθέα και ο Νίκος Γερασίμου στον Πειραιά και ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλο αναλόγως την υπόθεση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact