ΕΛΛΑΔΑ

Σαν σήμερα ο Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έπεσε στο καθήκον

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα που ο ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του όταν το μονοθέσιο αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, σε απόσταση εννέα (9) ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου, προσέκρουσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βίντεο δημιουργήθηκε από φίλους του ήρωα πιλότου, με την σκέψη στην οικογένειά του, στους δικούς τους ανθρώπους, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα: «Κανείς Απών… Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε, και τον θυμόμαστε».

Το βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι του περιέχει συγκλονιστικές εικόνες από αερομαχία του Γιώργου Μπαλταδώρου, όπου ακούγεται η φωνή του, καθώς έχει εγκλωβίσει ένα τουρκικό F16 που παραβίασε τον Εθνικό μας εναέριο χώρο, από το χωριό του Γιώργου το Μορφοβούνι Καρδίτσας, ακόμη και από το δημοτικό σχολείο του που πλέον στεγάζεται το Αστυνομικό τμήμα Λίμνης Πλαστήρα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στη μνήμη του:

Τα γυρίσματα έγιναν στο Νομό Φθιώτιδας και στο Νομό Καρδίτσας στο Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα. Οι δημιουργοί του βίντεο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους ανιδιοτελώς συμμετείχαν στα γυρίσματα και ειδικά τον μικρό Απόστολο, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Πλαστήρα για την πολύτιμη βοήθεια.

Ο Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1984. Ήταν πατέρας δυο παιδιών. Υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Το μοιραίο αεροσκάφος είχε μετασταθμεύσει στη μονάδα ετοιμότητας της Σκύρου την Μεγάλη Εβδομάδα ως ένα από τα αεροσκάφη επιφυλακής.

Στην είσοδο του χωριού του πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε ένα Mirage F1 προς τιμήν του Αντιπτέραρχου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact