ΚΟΣΜΟΣ

Σχέδιο «ΒΟΜΒΑ» για την Γερμανία! Ήρθε η ώρα του χάους στην Ευρώπη;

Η αστυνομία του Βερολίνου ετοιμάζει επί του παρόντος ένα εμπιστευτικό σχέδιο επιχείρησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αναφέρει  την Πέμπτη η Die Welt, δείχνοντας τι είναι πολύ πιθανό να συμβεί τον χειμώνα στην Ευρώπη!!!

Αυτή η ιδέα θα πρέπει στη συνέχεια να σταλεί στα επιμέρους αστυνομικά τμήματα μέχρι το τέλος του μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο δράσης καταρτίζεται από την Διεύθυνση της Κρατικής Αστυνομίας και το Γραφείο Εγκληματικής Αστυνομίας του Κράτους. Η αστυνομία της χώρας έχει εκπονήσει το πλάνο της «σε τρία στάδια»: αυξήσεις τιμών, ελλείψεις ενεργειακού εφοδιασμού και κατάρρευση του ενεργειακού εφοδιασμού.

Για καθένα από τα τρία σενάρια φέρονται να υπάρχουν προβλέψεις σχετικά με την πιθανή συμπεριφορά του πληθυσμού και την εξέλιξη της εγκληματικότητας. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΩΣ «ΛΥΣΗ»!!!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρώτο στάδιο, η «αύξηση των τιμών» έχει αυξήσει την πιθανότητα διαδηλώσεων και πορειών. Η εμφάνιση του δεύτερου σταδίου, δηλαδή της επικείμενης έλλειψης ενεργειακού εφοδιασμού, θεωρείται πλέον πιθανή. Αυτό θα συνεπαγόταν τον περιορισμό της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου. Αν το τροφοδοτικό καταρρεύσει εντελώς –αυτό θα ήταν το τρίτο στάδιο σύμφωνα με τα σενάρια- η αστυνομία περιμένει λεηλασίες και ταραχές.

Σύμφωνα με την Welt , εκπρόσωπος της αστυνομίας σχολίασε τις προετοιμασίες ως εξής:

«Ως ένας από τους υπεύθυνους για την ασφάλεια στην πρωτεύουσα, είναι αυτονόητο ότι η αστυνομία του Βερολίνου δρα διορατικά, σχεδιάζει και προετοιμάζεται για σενάρια που σχετίζονται με την ασφάλεια».

«Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρέπει να μπορεί κανείς να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά για να προστατεύσει τον πληθυσμό», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ως εκ τούτου, η αστυνομία του Βερολίνου «θα επικεντρωνόταν στην πιθανότητα εμφάνισης ορισμένων αντιδράσεων». Στο σχεδιασμό, συνεργάζονται με το Τμήμα Οικονομικών και Ενέργειας της Γερουσίας.

Ο γενικός διευθυντής της Γερμανικής Ένωσης Πόλεων και Δήμων (DStGB), Δρ. Ο Γκερντ Λάντσμπεργκ είπε πρόσφατα στον κόσμο ότι θεωρεί δεδομένο τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος. Κατά την γνώμη του, η Γερμανία δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένη. Η παροχή ρεύματος μπορεί να διακοπεί τόσο από εχθρική επίθεση χάκερ όσο και από υπερφόρτωση του δικτύου ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με τον Landsberg, οι πολίτες θα πρέπει να προετοιμαστούν ως εξής:

«Συστήνει στους πολίτες να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο σενάριο και να έχουν νερό και φαγητό στο σπίτι για 14 ημέρες».

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

(El.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact