ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για το Ρωμανό

Ανοιχτός να προχωρήσει σε βελτιωτικές αλλαγές μέχρι τις 12 το μεσημέρι, που θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία την οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της τροπολογίας που αφορά τον Νίκο Ρωμανό και δίνει τη δυνατότητα σε φυλακισμένους να παρακολουθούν εξ αποστάσεως μαθήματα, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.Η τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης είχε δεχθεί τα πυρά της αντιπολίτευσης ενώ την επιτακτική ανάγκη να δοθεί άμεση ρητή νομοθετική λύση στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού είχε επισημάνει και το ΠΑΣΟΚ.

Βουλευτές όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων έκαναν έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης να αποσαφηνίσει πλήρως το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να αποκλείει οποιαδήποτε παρερμηνεία και να διασφαλίζει ότι το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης με βραχιολάκι θα εφαρμοστεί στην περίπτωση του Νίκου Ρωμανού.

Είναι ενδεικτικό του κλίματος ότι κατατέθηκαν πέντε παρεμφερείς τροπολογίες και προτάσεις με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή ενόψει της κρισιμότητας της κατάστασης του Νίκου Ρωμανού.

«Κανείς δεν θέλει να πάθει τίποτα κανένας άνθρωπος ιδιαίτερα ο νεαρός κρατούμενος» τόνισε ο κ. Αθανασίου, ο οποίος πρόσθεσε: «Θέλει μελέτη το ζήτημα. Θα μελετήσω τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί, δεν έχω καμία αντίρρηση. Μέχρι αύριο έχουμε το περιθώριο να τις συζητήσουμε».

«Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή η πολιτεία θα δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Αν αρχίσει την απεργία δίψας σε ένα- δύο 24ώρα οι βλάβες στον Ρωμανό θα είναι μόνιμες. Δεν το θέλει κανένας αυτό» δήλωσε ο δικηγόρος του νεαρού, Φρ. Ραγκούσης.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact