ΔΙΑΦΟΡΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: Το θέμα που την έκανε να πάρει βάρος και γιατί δεν ήθελε να το μοιραστεί μέχρι τώρα

Καλεσμένη του Mr Travel στο Χονγκ Κονγκ βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα του Έλα Χαμογέλα. Η παρουσιάστρια που φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN μετά από 7 σχεδόν χρόνια μίλησε για όλα στον Νίκο Κοκλώνη. «Λίγο πριν την πρεμιέρα του ‘’Έλα Χαμογέλα’’, ο Δημήτρης Παπανώτας βγήκε και είπε -και τί δεν είπε!- για τα κιλά και για εσένα. Ο Θοδωρής (σ.σ. Μαραντίνης) βγήκε αμέσως και σε υπερασπίστηκε. Την αγάπη του για σένα την ξέρω πάρα πολύ καλά κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Εσύ, πώς ένιωσες όταν πήρε θέση τόσο υπέρ σου;», ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης τη Σίσσυ, η οποία έσπευσε να τονίσει πως ο στόχος του άντρα της δεν ήταν τόσο να υπερασπιστεί την ίδια. «Τον ενόχλησε σε ένα γενικότερο επίπεδο το να χλευάζει κάποιος τα κιλά μιας γυναίκας.

Το θέμα δεν ήταν το αυταπόδεικτο, πως εγώ έχω πάρει κιλά. Η ιστορία ήταν στον χλευασμό, στα γέλια, στην ειρωνεία», τόνισε η Σίσσυ, συνεχίζοντας: «Εγώ εμφανίζομαι παντού, στα social, έχω εδώ και 1,5 χρόνο το κανάλι μου στο youtube. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Βγαίνω στην παραλία με τα παιδάκια μου, με τα κουβαδάκια μας. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι μου. Αλλά it’s ok. Και κάποια στιγμή που είχαμε μια κουβέντα, μου λέει ένα δικό μου πρόσωπο, γιατί δεν λες τους λόγους; Αλλά ένιωσα πως αυτό θα ήταν ακόμα πιο προσβλητικό. Γιατί θα πρέπει να απολογηθώ; Αν πω τους λόγους, θα είναι σαν να απολογούμαι. Δεν θεωρώ ότι πρέπει καμία γυναίκα να απολογείται για κάτι τέτοιο, όχι μόνο εγώ. Δεν είναι λόγος ν’ απολογηθείς το τι λέει η ζυγαριά σου. Δεν οφείλω καμιά συγνώμη σε κανέναν, αισθάνομαι», έβαλε η Σίσσυ τα πράγματα στη θέση τους.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης της είπε πως πλέον έχει αρχίσει να ξεπερνιέται το τηλεοπτικό πρότυπο της γυναίκας με αναλογίες μοντέλου, η Σίσσυ συμφώνησε. «Εγώ θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί αρκετά, ότι είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι στέκονται μ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα τέτοιο θέμα και σε άλλα θέματα που μπορεί να αφορούν το ρατσισμό. Γιατί δεν είναι μόνο τα κιλά. Θεωρώ ότι είναι πολύτιμο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, που δεν μένουν στην επιφάνεια. Ο Θοδωρής είναι πολύτιμος σ’ αυτό το κομμάτι και ιδιαίτερος, γιατί πραγματικά δεν τον νοιάζει. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δηλαδή. είναι ο άνθρωπος που κι όταν χάσω κιλά, δεν μου λέει ‘α, αδυνάτησες’. Είναι σαν μην το βλέπει. Για μένα, έτσι θα έπρεπε να λειτουργούμε απέναντι στους ανθρώπους».

Ολοκληρώνοντας τη σχετική συζήτηση επιβεβαίωσε πως δεν μίλησε με τον Δημήτρη Παπανώτα ούτε πριν ούτε μετά το περιστατικό, αντίθετα με την παρουσιάστρια της εκπομπής HappyDay όπου έγιναν τα συγκεκριμένα σχόλια, Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο. Φυσικά και συζήτησα μαζί της. Η Σταματίνα ξέρει και τί θέμα υπάρχει από πίσω, το έμαθε στο τηλέφωνο. Θεωρώ ότι γι’ αυτό βγήκε μετά και είπε συγνώμη. Αλλά το θέμα δεν ήτανε εκεί, δεν είναι προσωπικό, αυτό θέλω να τονίσω. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί απέναντι σε τέτοια πράγματα κατά την γνώμη μου», ξεκαθάρισε.

Πρωτο Θεμα

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact