ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σκοπεύουν να παντρευτούν Παπαθωμά και Πετράκος;

Το αν σκοπεύουν να παντρευτούν με τον Γρηγόρη Πετράκο εξομολογείται η Θεοφανία Παπαθωμά, τρεις μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα», απαντά η ηθοποιός σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, ήταν ήδη ένα χρόνο μαζί. «Όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, ήμασταν ήδη ένα χρόνο μαζί με τον Γρηγόρη. Ήξερα ότι δεν θα έμενε κρυφό για πάντα. Οι φωτογραφίες σε προσωπικές στιγμές, όταν δεν το γνωρίζεις, είναι βιασμός της προσωπικής σου ζωής. Είναι κακόβουλο και χυδαίο. Έχει σκοπό την εκμετάλλευση και το κέρδος. Εννοείται ότι με ενοχλεί», λέει για το πώς ένιωσε όταν είδε τα ενσταντανέ.

Επαναλαμβάνοντας ότι το μωρό που περιμένει είναι κοριτσάκι, η Θεοφανία δεν κρύβει ότι το είχαν προαισθανθεί. «Όλοι μας το έλεγαν για κάποιο λόγο, αλλά κι εμείς το ξέραμε από την αρχή. Βάψαμε το δωμάτιο ροζ πριν συλληφθεί το μωρό. Μάλλον το καλέσαμε», αναφέρει.

Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως η εγκυμοσύνη δεν ήρθε τυχαία, αφού η ίδια ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί από τον Γρηγόρη Πετράκο: «μπήκα αισίως στον έκτο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό. Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το θείο δώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, μεγαλύτερη ευλογία  στη ζωή. Γι’ αυτό πρέπει να τιμούμε τα παιδιά. Είναι η παρουσία του θεού στη ζωή μας!».

Για τη Θεοφανία αυτή είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, αφού έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Αχιλλέα, από το γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Όπως λέει, ο μικρός, όχι μόνο δεν ζηλεύει το μωρό που θα έρθει, αλλά αντίθετα, της λέει πως θα αγαπάει αυτό το μωράκι περισσότερο από όλους: «ο Αχιλλέας είναι ιδιαίτερο παιδί. Αγαπάει πολύ τα παιδιά, τρελαίνεται για τα μωρά και δε ζηλεύει καθόλου. Μου λέει πως θα πρέπει να αγαπάω το μωρό περισσότερο από τον ίδιο. Επειδή είναι πιο σημαντικό και επειδή είναι μωρό, το έχει ανάγκη. Κι αν δεν το αγαπάω περισσότερο, θα το αγαπάει εκείνος περισσότερο από όλους – και από εμένα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact