ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε στο ξύλο τη 2χρονη κόρη της φίλης του γιατί δεν σταματούσε να κλαίει

Οι γιατροί μέτρησαν 198 μελανιές στο κορμάκι του μωρού

Ένα 27χρονο ανθρωπόμορφο «τέρας» που ανέλαβε να φυλάξει τα παιδιά της φίλης του, στο Μινσκ της Λευκορωσίας, σκότωσε στο ξύλο το δυο ετών κοριτσάκι της επειδή έκλαιγε ασταμάτητα.

Ο Maksim Chizhik κρατούσε τα τρία παιδιά της συντρόφου του Yekaterina Komar που είχε πάει στη δουλειά. Τα πιτσιρίκια έπαιζαν και έκαναν φασαρία με αποτέλεσμα ο Chizhik να τους βάλει τις φωνές. Η μικρότερη της παρέας, Μαρίνα, τρόμαξε και άρχισε να κλαίει. Ο 27χρονος δεν μπορούσε να την ηρεμήσει, εκνευρίστηκε και ξέσπασε πάνω της. Τη χτύπησε 39 φορές στο σώμα και 15 φορές στο κεφάλι.

Όταν η Komar επέστρεψε σπίτι, η μικρή έδειχνε σε άσχημη κατάσταση και σταμάτησε να αναπνέει όταν την πήγαν στο κρεβάτι.

Τότε κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι διασώστες φτάνοντας σπίτι βρήκαν το κοριτσάκι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο και μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί ανέφεραν ότι το κορμάκι του ήταν γεμάτο μελανιές. 198 (!) μέτρησαν συνολικά όταν το εξέτασαν. Και όπως διαπίστωσαν δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Chizhik κακοποίησε τη μικρούλα, καθώς υπήρχαν σημάδια και από παλαιότερα χτυπήματα.

«Αυτός και η σύντροφός του χτυπούσαν και τα πέντε παιδιά τους. Πολλές φορές επιχειρήσαμε να παρέμβουμε και είπαμε στη μητέρα πως θα καλέσουμε την αστυνομία», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού. «Εκείνη μας κατηγορούσε και έλεγε πως ήταν δικά της παιδιά και πως μπορούσε να τα κάνει ό,τι ήθελε. Λυπάμαι που τελικά δεν ενημερώσαμε την αστυνομία. Ίσως να είχε σωθεί η μικρή», πρόσθεσε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου. Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του ζευγαριού. Η δίκη τους ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες με τον Chizhik να κρίνεται ένοχος για τη δολοφονία της μικρής και να καταδικάζεται σε 25 χρόνια κάθειρξη. Η Komar κρίθηκε ένοχη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και θα εκτίσει 2ετή ποινή φυλάκισης, ενώ της αφαιρέθηκε παράλληλα και η κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact