ΕΛΛΑΔΑ

Σκουριές: Εκτακτη ιατρική βοήθεια ζήτησαν 24 μεταλλωρύχοι από τις στοές Ολυμπιάδας

Εκτακτη ιατρική βοήθεια ζήτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι μεταλλωρύχοι που βρίσκονται κλεισμένοι στα υπόγεια της Ολυμπιάδας διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία των μεταλλείων.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα Μεταλλείων Κασσάνδρας, ο γιατρός της εταιρείας ανταποκρίθηκε αμέσως, επισκέφτηκε τους «υπογείτες». Αφού τους εξέτασε, ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο για να παραλάβει 24 εξ αυτών, όπως και έγινε.

Από το Τμήμα Υγείας της Ελληνικός Χρυσός, βγήκαν από τα υπόγεια 24 εργαζόμενοι από τους εγκλωβισμένους, κάποιοι από αυτούς οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Μαντέμ Λάκκου και οι υπόλοιποι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο χώρο του εργοταξίου από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της εταιρείας.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact