ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Η ηθοποιός σόκαρε τους παρουσιαστές όταν αναφερόμενη στην υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη ενέπλεξε και την υπόθεση των θυρίδων.

Η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε τα εξής: «Εγώ δεν μίλησα και δεν ξεκίνησα κάποιο κίνημα. Αναγκάστηκα να μιλήσω, όχι γιατί το ήθελα εγώ, αλλά επειδή δύο μέρες πριν γίνει το περιστατικό, ο συμπαραγωγός της παράστασης, ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση με τις θυρίδες, είχε καλέσει έναν φίλο του να δει την παράστασή μας, ο οποίος έχει ένα site. Όταν γυρίζω εγώ από το νοσοκομείο στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ένας δημοσιογράφος από μία εκπομπή και μου λέει:

“Σοφία, ανέβηκε στο site, του ανθρώπου αυτού που ήταν καλεσμένος, ένα κείμενο που λέει: Η Σοφία Παυλίδου χαστούκισε τον συμπρωταγωνιστή της”. Λέω, λοιπόν, εγώ, ότι αυτό δεν έγινε έτσι, αυτός έγραφε τη συνομιλία μας χωρίς να το γνωρίζω και την άλλη μέρα παίχτηκε σε μια εκπομπή. Εγώ δεν πήρα καμία εκπομπή να μιλήσω γι’ αυτό.

Ο συμπαραγωγός δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή να βγαίνει να μιλάει και να υποστηρίζει τον φερόμενο ως θύτη, για ένα περιστατικό στο οποίο δεν ήταν μπροστά. Ακούστηκαν εκατομμύρια ψέματα. Από ένστικτο και μόνο δεν ήθελα να εμπλακώ με αυτούς τους ανθρώπους. Και πού να μιλήσεις, να πεις την αλήθεια σου»;

Αναφερόμενη στις συνεντεύξεις που είχε δώσει εκείνη την περίοδο ο Μάνος Παπανγιάννης, η Σοφία Παυλίδου είπε: «Έχω να σου πω Φαίη, που είσαι και μπροστά μου, φιλοξένησες την αντίθετη πλευρά και ήσουν η μόνη που ρώτησες “έσπρωξες την πόρτα, έπεσε η κοπέλα, γιατί δεν της έδωσες το χέρι να την σηκώσεις”; Τότε θα δεις ότι αυτός ο άνθρωπος έλεγε σε όλες τις εκπομπές “κλώτσησα την πόρτα του καμαρινιού και την χτύπησα”. Αυτό ποιος θα το άκουγε σήμερα; Ήταν ένας άνθρωπος που από το να βγει να κάνει όλο αυτό, θα μπορούσε να πει “έγινε ένα λάθος». Και μόνο αυτό να άκουγα, δεν θα είχα κάνει μήνυση”.

«Μου έγραφαν στο facebook «και αν έφαγες ένα χαστούκι τι έγινε;», αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact