ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Ο 10χρονος έγραφε την “φρίκη” σε ημερολόγιο

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού στην Κρήτη. Το 10χρονο αγόρι φέρεται να έγραφε σε ημερολόγιο τα όσα περνούσε στα χέρια του θείου του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες σιδηροδέσμιος – και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο – στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου απολογήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών.

Ο 59χρονος αρνήθηκε πεισματικά τα όσα του αποδίδονται, ωστόσο τα λεγόμενά του δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή του κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από δικαστήριο.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στους συγγενείς τού κατηγορουμένου, οι οποίοι ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον άνθρωπό τους. Αξίζει να τονιστεί σ’ αυτό το σημείο ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης του 59χρονου, η σύζυγός του δεν άντεξε… Έχοντας καταβληθεί ψυχολογικά τα τελευταία 24ωρα, κατέρρευσε και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Κατέγραφε τα πάντα το 10χρονο αγοράκι
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ν.Κ.”, πάντως, επιβαρυντικά για τον 59χρονο άνδρα φέρονται να ήταν τα όσα ανέφερε γι’ αυτόν στο ημερολόγιό του ο 10χρονος ανιψιός του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να είχε γράψει σε χειρόγραφα αναφορικά με τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του κατηγορουμένου.

Μιλώντας χθες στη “Νέα Κρήτη”, ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου κατηγορούμενου, Βαγγέλης Γιάνκοβιτς, επισήμανε ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Καλό είναι, πάντως, ο κόσμος να βγαίνει και να μιλάει», τόνισε ο κ. Γιάνκοβιτς, προτρέποντας τους πολίτες που έχουν γνώση τέτοιων υποθέσεων να τις καταγγέλλουν άμεσα στις Αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 59χρονου κατηγορούμενου, στην προκειμένη περίπτωση ο εντολέας του «αρνείται όλες τις κατηγορίες».

Όπως μάς εξήγησε ο δικηγόρος του 59χρονου, ούτε ο παιδοχειρουργός, αλλά ούτε και ο παιδοψυχολόγος που εξέτασαν το 10χρονο αγοράκι παρατήρησαν κάτι μεμπτό σε βάρος του εντολέα του.

Πηγή: neakriti.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact