ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην ΠΑΤΡΑ: Ήθελε να χάσει βάρος και τελικά…έχασε τη ζωή της !

Η περιπέτεια της άτυχης γυναίκας, ξεκίνησε όταν πήρε απόφαση να κάνει εγχείριση για να χάσει τα περιττά κιλά…

Μοιραία απέβη τελικά για την 46χρονη Ε.Σ. η εγχείριση που υπεβλήθη προκειμένου να μικρύνει το στομάχι της και να χάσει κιλά . Όπως είχε αποκαλύψει η τοπική εφημερίδα ”Κόσμος”, η γυναίκα είδε το όνειρο για απώλεια κιλών να μετατρέπεται σε εφιάλτη με την κατάληξη να είναι τραγική.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγες ημέρες μετά την εγχείριση σε νοσοκομείο της περιοχής παρουσίασε επιπλοκή καθώς διεγνώσθη πως μετά την επέμβαση είχε απώλεια στομαχικών υγρών με αποτέλεσμα να εισαχθεί εκ νέου εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Παρά την δεύτερη επέμβαση το πρόβλημα δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί με αποτέλεσμα πριν από λίγες ώρες να πέσει σε κώμα . Το μοιραίο ήρθε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (28-07-2014) με τους οικείους της να κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος και να ξεκινούν δικαστικό αγώνα για την ηθική τους δικαίωση.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, την εγκυρότητα της οποίας αμφισβητούν οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, ο θάνατος της Ε.Σ. επήλθε από εγκεφαλικό.

Οι γονείς της 46χρονης κάλεσαν από την Αθήνα δυο ιατροδικαστές προκειμένου να αποφανθούν για τα αίτια του θανάτου της και σύμφωνα με πληροφορίες στο ιατρικό πόρισμα που συνέταξαν γίνεται λόγος για θάνατο από σηψαιμία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact